10 idei de cadouri de Crăciun

Ce poate fi mai frumos decât zâmbetele și fericirea celor dragi atunci când le faci cadouri de Crăciun? Iar pentru tine, bucuria cea mai mare e să le găsești cadouri potrivite pentru fiecare. Și pentru că oamenii sunt diferiți, cadourile trebuie să fie variate și interesante.

Așadar, cei de la lifeinfo.ro te invită să depeni idei și să-ți faci lista de cumpărături, pentru că până la Crăciun a rămas puțin. Foarte puțin!

Cel mai probabil, cadoul pe care-l faci vine să-i comunice ceva destinatarului. Nu?

Concentrează-te atunci pe acel cadou și gândește ce mesaj poartă el. Astfel, îți va fi mult mai ușor să alegi cadoul perfect.

Vrei să-i faci cadou iubitei?

1. Ce poate fi mai frumos decât un lănțișor fin cu un pandantiv care să reprezinte ceva, care să-i transmită cât de mult o iubești.

2. O idee la fel de bună, este să-i cumperi parfumul cu aroma ei preferată. Este un lucru care îi va fi util mereu și de care va fi încântată de fiecare dată când se va parfuma.

Ai un iubit și vrei să-l surprinzi plăcut de sărbători cu un cadou?

3. Îi poți dărui o pereche de pantofi din piele. În acest caz, trebuie să știi sigur care e mărimea piciorului ca să nu fii nevoită să faci retur.

4. Articolele cosmetice sunt și ele foarte ok, cum ar fi gelurile de duș de calitate, aftershave-urile și produsele de îngrijire corporală. Ambalându-le frumos și dăruind cu dragoste, vei face cadoul perfect!

Pentru copii:

5. Copiilor le place foarte mult joaca și sportul (mai ales băieții). În acest caz, poți cumpăra o minge de fotbal, niște rachete de tenis sau badminton sau, la urma urmei, un bilet la meciul echipei favorite.

6. Jocurile de masă gen Monopoly sunt și ele foarte potrivite pentru copii, pentru că le oferă și o educație.

7. Șosetele groase, fularele și căciulile sunt de nelipsit din garderoba de iarnă. Piața îți oferă o mulțime variată de astfel de produse, de la mic la mare!

Alte idei:

8. Poate că destinatarul tău și-ar dori un accesoriu nou sau un gadget cum ar fi o pereche de căști, un aparat foto sau chiar un telefon.. Toată lumea iubește gadgeturile noi care apar pe piața tehnologiilor.

9. Pijamale: este cadoul perfect pentru a transmite mesajul ”vreau să te simți bine!”

10. Lucruri personalizate: sunt cele mai apreciate din simplu motiv că ele implică un plus de idee și pregătire. Ce poate fi mai simpatic decât o cană, o pernă sau un tricou personalizat cu o poza haioasă sau cu un mesaj special?

Este minunat să dăruiești! Fii ingenios anul acesta și pune celor dragi sub brad cele mai frumoase cadouri! Baftă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *