3 motive sa folosesti supraveghere video cu panouri fotovoltaice pentru afacerea ta

3 motive sa folosesti supraveghere video cu panouri fotovoltaice pentru afacerea ta

 

Daca ai deja o afacere, cu siguranta te-ai gandit sa iti instalezi un sistem de supraveghere video, sau poate ai deja un astfel de sistem si ar fi recomandat sa treci pe o solutie mai noua, cum ar fi un sistem de supraveghere video cu panouri fotovoltaice, care are avantaje in plus fata de un sistem cu cabluri, indiferent ca e vorba de un sistem mai nou sau de unul clasic. Ai numeroase motive sa consideri un sistem video cu panouri fotovoltaice o investitie net superioara. Iata care sunt cele mai importante dintre aceste motive:

1.O experienta mai buna

Un sistem cu ajutorul caruia poti supraveghea video o incinta este deja un avantaj impotriva spargerilor si a furturilor. Insa un sistem modern, care nu necesita cabluri si care se poate alimenta independent de reteaua de distributie a energiei electrice este cu adevarat un sistem care iti ofera cea mai buna siguranta.

2.Costuri reduse, timp castigat

La fel cum am zis si mai sus, camerele de supraveghere alimentate cu ajutorul unor panouri solare nu au nevoie de cabluri, iar asta inseamna, pe langa utilizarea cu usurinta, si costuri reduse. Instalarea cablurilor implica de multe ori costuri de excavare, iar apoi in cazul in care apar probleme pe cabluri si costuri de intretinere si reparatii. Costurile pot creste si mai mult cand sunt folosite cabluri avand in vedere ca e nevoie de de anumite aprobari si asa mai departe. Toate acestea inseamna si timp, iar daca pot fi evitate, asta inseamna timp castigat pentru tine si afacerea ta.

3.Pot fi utilizate in orice locatie

Sistemele de supraveghere video alimentate de panouri solare pot functiona in orice loc, inclusiv in cele mai izolate, cum ar fi de exemplu ferme, cabane sau pensiuni din locuri fara acces la reteaua de electricitate. Atata timp cat zona nu este umbrita si panourile au acces la radiatia solara, nu mai conteaza altceva.

Dupa cum reiese de mai sus, exista doua lucruri care conteaza enorm atunci cand se folosesc sisteme de supraveghere: independenta energetica si posibilitatea de a scapa de cabluri. Beneficiaza si tu acum de sisteme de supraveghere video cu panouri fotovoltaice si vei avea toate aceste beneficii pentru tine si afacerea ta.

Vrei energie solara maine? Comanda acum panouri solare din magazinul E-acumulatori si iti facem noi instalarea!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *