A venit Septembrie cu frunzele ingalbenite, vantul care adie usor si diminetile racoroase. Este anotimpul cu cele mai mari emotii pentru copii si parinti, deoarece incepe scoala. Cu mic, cu mare, toti se pregatesc temeinic pentru fiecare inceput de an scolar. Asa s-a intamplat si pentru mine.

Fiica mea a inceput clasa a II-a. Desi invata la o scoala buna, nu se prea pricepe la limba engleza pe care o studiaza inca de la gradinitia. Crezand ca este doar o problema a fiicei mele, am vorbit si cu restul parintilor. Astfel am aflat ca, fiind prea multi copii in clasa, cei mici nu au parte de atentie foarte multa si daca prind notiunile din zbor, este bine, daca nu, nu au nicio sansa.

Pentru ca imi doream foarte mult sa stie limba engleza, am inceput sa ma gandesc ce metoda ar trebui sa gasesc. Nu sunt genul de parinte care sa imi trimit copilul la meditatii cat mai multe pentru ca asa este la moda. Dar, limba engleza este extrem de utila pentru viitorul ei. Majoritatea job-urilor, indiferent daca vorbim despre mediul privat sau la stat, cer o limba straina in curriculum vitae si, de cele mai multe ori, aceasta este engleza. Inlcusiv in locul unde lucrez eu trebuie sa cunosti limba engleza la nivel conversational. Desi ma descurc binisor, nu cunosc metode de predare si m-am gandit ca, daca ma apuc sa ii explic eu fetitei mele ce si cum sa invete, s-ar putea sa o incurc si mai rau.

Astfel, am ajuns la concluzia ca ar trebui sa o inscriu la cursuri de engleza particulare, cu profesori foarte buni. Cautand pe internet, am descoperit Centrul de Meditatii Capri din Bucuresti unde au cursuri engleza pentru copii dar si pentru adulti. M-am interesat despre acest centru si am aflat ca este unul din cele mai bune din capitala. Profesorii sunt selectati cu atentie si au o pregatire riguroasa in predare limbilor straine. Sunt alesi cei mai buni dintre cei mai buni. Metodele de predare sunt inedite, acestia punand la dispozitia elevilor module adaptate nevoilor fiecarui cursant in parte. Pentru copii, aplica medota de a invata prin joaca, folosind multe materiale care stimuleaza vizual elevul, astfel incat cei mici sa asimileze mult mai repede. Mediul in care elevii invata este unul placut, modern si dotat cu instrumente de invatare la nivel european. Niciun copil nu pleaca fara sa retina ceva de la cursuri. Atentia profesorilor este indreptata catre fiecare cursant in parte. Este total diferit de modul de predare al unei scoli normale.

Citind toate acestea, am decis ca cea mica sa urmeze cursurile de limba engleza de la Centrul de Meditatii Capri. Si, cu siguranta, ma voi inscrie si eu pentru a-mi perfectiona cunostintele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *