Acana miel si mar

Acana miel si mar!

Fiind un mare iubitor de animale, mai ales de cainii, imi doresc sa cresc un caine dar sunt cateva lucruri care ma impiedica. Atunci cand detii un animal de companie, trebuie sa ai grija de mai multe lucruri, cum ar fi: sa ii faci baie regulat ( nu prea des ), sa fie sanatos( sa il deparazitezi intern si extern ) adica sa il duci regulat la un medic veterinar, sa ai grija sa nu ia contact cu alte animale care par bolnave, sa il hranesti( cu mancare speciala tinand cont de anii si greutatea cainelui), sa ai un spatiu special amenajat incat cainele sa poata alerga si sa se miste in voie, sa aiba curatenie si, din cand in cand. sa il plimbi, dar cel mai important este sa ii oferi atentie.
Si cum ii oferi atentia si ingrijirea de care are nevoie? Vorba aceea:” Iubirea trece prin stomac”. Acest proverb se aplica si la caini, deci trebuie sa il hranesti cu ce este mai bun, cu mancare de caini special tadalafilgenericmax.com/ conceputa sa satisfaca toate nevoile corpului unui caine. Iar cea mai buna mancare de caini este Acana miel si mar. Acana miel si mar ( sau Acana Singles Lamb&Okanagan Apple) este exact ce ii trebuie unui caine ( de peste un an ) sa se dezvolte frumos si sanatos. Acana Singles Lamb&Okanagan Apple reprezinta o hrana super-premium conceputa pentru cainii adulti de orice talie sau rasa. In mod natural, cainii sunt animale carnivore de aceea organismul lor este adaptat unei diete bogate in proteine din carne proaspata insotite de mici cantitati de fructe legume si ierburi. Acana miel si mar foloseste ca unica sursa de proteine carnea de miel ( 50% ) provenit din Noua Zeelanda reducand astfel riscul aparitiei alergiilor alimentare. Prezinta bucati de carne cruda hranitoare, organe si cartilaje, fara sa mai fie nevoie de alte ingrediente sintetice. Pe langa carnea de miel, mai are in componenta fructe si legume de la fermierii locali cum ar fi: mere delicioase, linte, mazare, dovleac, naut, alge care dau organismului vitaminele, fibrele si fitonutrientii esentiali.
Deci daca vrei sa cresti un animal de companie, e musai sa ii oferi toate conditiile de mai sus, si cel mai important, mancarea care ii ofera nutrientii necesari pentru a se dezvolta armonios.