Accesorii gaming esentiale pentru console, PC si telefoane

Gaming-ul pentru PC este diferit fata de gaming-ul tip consola. In timp ce jucatorii care prefera consola cheltuiesc in mod obisnuit bani pe anumite periferice de jocuri compatibile cu consola lor, jucatorii PC se bucura de o gama mai larga de libertate. Astazi vorbim despre cateva accesorii de gaming de care probabil ai nevoie, accesorii de gaming pentru console, pentru PC dar si pentru telefoane si tablete.

Producatorii de pe tot globul vin cu dispozitive de jocuri dincolo de mouse-uri, joystick-uri si tastaturi. Unele sunt construite pentru durabilitate, altele pentru functionalitate dar si pentru o experienta imbunatatita de joc. Cele mai multe dintre ele sunt futuriste si elegante, dar toate acestea sunt construite pentru un singur scop, pentru a avea cele mai bune sesiuni de jocuri.

Controller Telescopic Joystick Gamepad pentru telefon si tableta

Controller-ul pentru jocuri  este compatibil cu telefoane si tablete de 5-10 inch. Este fara fir, se contecteaza prin Bluetooth si are un design ergonomic si confortabil, de asemenea el suporta sistemele iOS dar si Android.

Joystick Arcade Fightings pentru XBOX 

Arcade Stick este special creat pentru a spori experienta de joc, se conecteaza la consola PS3, PS4, Xbox360 sau XboxONE  printr-un controller original sau cu ajutorul unui al treilea dispozitiv compatibil. Dupa conectare, poti incepe sa te bucuri de jocurile preferate cu Arcade Stick. De asemenea, daca obisnuiesti sa te joci mai mult pe PC sau pe telefon si tableta atunci trebuie sa stii ca acest accesoriu suporta jocuri de simulare si pe dispozitivele acestea.

Arcade Stick este un accesoriu multifuncțional, o soluție perfecta pentru mai multe dispozitive, doar intr-unul singur. Cu siguranta trebuie sa cumperi acest accesoriu, este perfect pentru toti iubitorii de jocuri.

Chiar daca ai un laptop excelent, un telefon sau o consola de ultima generatie, probabil nu este totul complet. Pentru a avea cea mai buna experienta a unui joc ai nevoie de cele mai bune accesorii de gaming, fie ele casti, joistick, tastatura, trebuile sa ai accesorii de calitate compatibile cu dispozitvele tale, pe care te joci de obicei. Vestea buna este ca la Magline gasesti o gama variata de accesorii pentru gaming, pentru PC, console, telefoane si tablete.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *