filmele sau serialele

Afla ce ti se potriveste mai mult, filmele sau serialele

Esti mare fan al productiilor cinematografice si iti place sa petreci o mare parte din timpul tau liber in fata televizorului si a laptopului pentru a te uita la filme sau seriale? Ei bine, cred ca de asta te-am atras cu titlul articolului.

Fie ca vorbim despre filme sau seriale, ambele tipuri de productii sunt foarte populare in randul generatiei noastre si adesea se fac filme dupa seriale, si seriale dupa filme.

Desi nu este o lupta ca ce dintre filme si carti, si aceste doua genuri inrudite, dar diferite impart cumva publicul intre ele, iar mai jos vom vorbi despre deosebirile si motivele pentru care oamenii aleg un gen sau altul.

Actiunea din filme se petrece mult mai repede deoarece totul trebuie sa fie concentrat in doua sau maximul trei ore, iar nu toate filmele au si o a doua sau o a treia parte.

Exista multe filme care sunt compuse chiar din 5-6 parti, asemenea unor episoade de serial, dar ca actiune nu pot fi comparate cu acestea deoarece ce se intampla intr-un film este mai degraba regasit intr-un sezon al unui serial, nu episod.

Pana la urma exista o diferenta intre persoanele care aleg serialele si cele care aleg filmele?

Desi cred ca aceste doua activitati convietuiesc foarte bine impreuna, mai degraba exista o impartire de genul persoane care se uita doar la filme si persoane care se uita la filme si seriale deoarece persoane care sa se uite doar la seriale si sa nu vizioneze nici un film intr-un an nu prea am vazut.

Motivul pentru care multi nu doresc sa inceapa seriale este din cauza ca trebuie sa astepti episoade si exista riscul ca acestea sa fie anulate inainte ca actiunea sa ajunga la un sfarsit. Vezi cazul Games of Thrones care a trebuit scurtat si nu a mai reusit sa ofere fanilor un final demn de ceea ce s-a intamplat pe parcursul celorlalte 7 sezoane.

Un mare avantaj pe care il au filmele fata de seriale este acela ca sunt disponibile in cinematografe si experienta vizionarii unui film intr-un astfel de spatiu este cu mult mai buna decat cea de acasa.

De exemplu, Fast and Furious, film care a ajuns deja la 9-a parte nu este ceva la care te-ai uita la un monitor de laptop, iar daca vorbim de seria de filme de la Marvel cu siguranta ca nici nu prea ne mai gandim la un monitor cand le putem vedea in IMAX la cinema.