Alegerea fronturilor de mobila potrivite

Daca vrei sa ai o bucatarie bine amenajata de care sa te poti bucura cu familia ta si cei dragi tie, echipa noastra iti vine in ajutor cu gama de fronturi de mobila vopsite pentru un plus de eleganta la tine acasa.

Astfel trebuie sa ne gandim cum putem alege cele mai bune fronturi din MDF pentru mobila noastra.

Raspunsul se poate afla mai jos. Deci ce sunt aceste fronturi de MDF?

Ei bine, sunt placi realizate din lemn tocat marunt – MDF – prescurtarea de la medium density fiberboard. Pentru ca are o textura variata, acest placaj se prelucreaza prin mai multe frezari – fie simple fie mai complexe – obtinanduse astfel texturi decorative.

Iata cateva avantaje ale fronturilor din MDF:

1. Rezistenta ridicata la umezeala. Pentru a se obtine un produs de calitate se trece produsul prin mai multe operatiuni – astfel dupa slefuirea preliminara se izoleaza MDF-ul, dupa care pe aceasta se va aplica un strat transparent pentru izolarea poriilor ramasi dupa debitare. Fronturile din MDF pot fi fie mate fie lucioase in functie de cerintele clientului.

Folosind doar aceste proceduri se obtine un grad mai mare de rezistenta impotriva porilor.

2. Frontul din MDF permite o frezare pe placa pentru a se obtine forme mai deosebite ale produsului final

Fronturile sau fetele de bucatarie sunt acele elemente care ofera un plus de eleganta mobilierului din bucatarie. Pe langa beneficiile de mai sus trebuie indicat ca aceste produse ofera mai multa fiabilitate si functionalitate.

Proprietarile materialului joaca un rol important in alegerea frontului de mobila potrivit. Trebuie precizat ca produsele din gama de fronturi de mobila de la Protege Parol sunt realizate din materiale de calitate de top si la standarde inalte.

Descopera si gama de blaturi de mobilier – Protege Parol pe site-ul nostru si amenajeaza-ti casa asa cum doresti tu pentru un plus de eleganta si confort.