Alegerea unei lampi de unghii Janet Nails

Stim ca orice doamna sau domnisoara in 2019 isi doreste sa aiba unghii foarte elegante si frumoase care sa arate foarte bine si care sa atraga atentia celor din jurul ei. Astfel precum tenul, coafura si makeup-ul, procesul de ingrijire a manichiurii este unul care are nevoie de timp, atentie si produse de calitate ridicata.

Pe site-ul Janet Nails gasesti o gama completa de produse de manichiura precum lacuri de unghii Janet Nails care sa iti ofere sansa sa te poti bucura de unghii elegante multa vreme.

Daca si tu esti o persoana foarte ocupata dar care vrea sa aiba unghii foarte frumoase si cand nu ai timp sau bani sa mergi la salonul de manichiura, poti alege gelurile cu uv care sa iti ofere sansa sa ai unghii elegante.

Cartea de vizita a oricarei femei este reprezentata de look-ul ei, iar unghiile ei nu fac exceptie in acest sens.

Dar este un trend in ultimii ani prin care din ce in ce mai multe persoane invata tehnici de manichiura si vor sa isi faca unghiile la ele acasa, fara sa mai mearga la salonul de manichiura si sa isi bata capul cu programarile. Astfel multe doamne si domnisoare aleg sa isi cumpere singure produsele de manichiura.

Intrebarea este – ce faci cand nu stii cum sa alegi produsul ideal – spre exemplu lampa de unghii – dar vrei sa te asiguri ca gasesti produsul ideal?

Un proces complex de manichiura este reprezentat de manichiura cu gel care are nevoie de geluri uv profesionale, dar si de o lampa cu ultraviolete care sa iti dea sansa sa usuci gelul aplicat pe unghie in mod uniform.

In general, lampile de unghii Janet Nails functioneaza pe acelasi principiu – ele folosesc o sursa de lumina radianta, care va avea principalul rol de a usca si de a fixa gelul pe unghie. Sunt doua modele mari de lampi de unghii pe care le poti aelge in functie de tehnologia utilizata.

– lampile cu bulb sau mai cunoscute cu tub

– lampile uv cu LED

Pentru manichiura la tine acasa iti recomandam lampile cu tub pentru ca ele sunt mai accesibile la pret si au randament ridicat pentru a usca in mod uniform gelul aplicat pe unghie. Din pacata durata de viata a unui tub este scazuta pana la 100 de ore dupa care va trebui sa il inlocuiesti.

Daca iti doresti o lampa foarte performanta pentru a fi utilizata la salonul de manichiura alege – lampa cu uv care are o putere foarte mare si rezistenta ridicata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *