Alegerea unui conveior potrivit

In orice industrie este nevoie de un conveior de calitate care sa iti dea sansa sa muti anumite produse sau elemente dintr-o parte in alta in hala sau depozitul tau. Astazi conveioarele sunt o componenta integrala a manipularii sistemelor. Totusi, abilitatea lor de a muta diverse produse finite sau materii prime depinde foarte mult de cat de bine vei alege conveiorul de calitate specific pentru nevoile tale.

Cu o gama variata de materiale, configuratii, accesorii, marimi – alegerea corespunzatoare a conveiorului poate sa fie un task care da batai de cap oricui. Iata cateva elemente de care sa tinem cont cand alegem conveiorul potrivit SKBS pentru hala si actiunile din aceasta.

Primul lucru la care sa ne uitam este sa vedem cum se potriveste acest conveior cu hala noastra si spatiul disponibil din depozit. Trebuie sa vedem si care mai este natura aplicatiei acestui conveior, daca va avea nevoie de spalari dese, samd. Toate aceste informatii trebuie sa te ajute sa determini care este configuratia ideala in acest proces de alege a conveiorului ideal pentru afacerea ta.

Ca sa vezi daca vei alege gama de conveioare potrivite – trebuie sa te uiti la cateva elemente importante precum:

– greutatea partilor
– marimea partilor
– viteza de operare
– care este flow-ul de munca
– cate produse per ora se vor pune

Daca ne gandim la fiecare din aceste caracteristici cu siguranta putem sa determinam care este cea mai buna si potrivita structura de configuratie pentru aplicatia noastra. Conveioarele pot sa transporte diverse elemente in linie dreapta, curbe si de sus in jos in functie de nevoi. Echipa SKBS iti vine in ajutor cu gama de conveioare de calitate ridicata fie pe role, pe banda sau cu lant pentru ca tu sa poti sa iti amenajezi in mod corect depozitul.

Vezi si gama de lifturi hidraulice de la SKBS si echipeaza-ti corespunzator depozitul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *