blogging

Am ales un apartament de trei camere potrivit

Am ales un apartament de trei camere potrivit

Am locuit o vreme indelungata la casa, insa, odata cu schimbarea serviciului si a faptului ca sunt ma tot timpul plecata, mi-am dat seama ca este mult mai greu sa intretin un astfel de loc si totodata, pretul este unul mai ridicat, mai ales in timpul iernii, pentru incalzire. Astfel, m-am gandit sa achizitionez ceva ce ma avantajeaza din oferta de apartamente 3 camere de vanzare Ploiesti. Chiar am si gasit solutia.

Soarele este un element important in viata mea, asa ca ma indrept catre o locatie orientata catre rasarit si am in minte sa achizitionez perdele albe, astfel incat sa permita luminii sa intre, chiar daca uit vreodata sa le trag intr-o parte. Doresc sa ma mut in noul apartament intr-un timp cat mai scurt, sa ma bucur de spatiu si de intimitate, de un nou inceput. Doresc sa nu ma mai incurc, asa cum se intampla acum, in prea multa mobila si astfel doresc sa elimin toate elementele masive, elemente care nu imi mai sunt necesare si ocupa inutil spatiul, indiferent de camera. Timpul nu sta in loc si nici nu vine in ajutorul nimanui cand vine vorba de curatenie. Astfel, doresc sa ma simt bine, intr-un spatiu cat mai aerisit. Clar aleg sa inlocuiesc si cada cu o cabina de dus potrivita relaxarii si culori deschise pentru gresite si faianta. Culorile deschise imi dau senzatia ca spatiul este si mai mare decat in realitate. Fiecare avem alte preferinte, iar pe piata sunt oferte pentru toate gusturile. Simplitatea formelor sau a materialelor folosite si respectiv a paletei cromatice sunt importante.

Orasul Ploiesti este asezat in mijlocul Munteniei, la distanta mica de capitala. Reprezinta si o punte pentru valea Prahovei, catre munti si catre vacanta, indiferent cat de scurta sau lunga este aceasta, indiferent de ziua saptamanii in care alegi sa o desfasori.

Pentru apartamentul meu de trei camere, imi sunt necesare zone clar definite, si cu siguranta am sa fiu mult mai incantata, stiind ca totul este pe gustul meu. Tu cat de fericit esti in spatiul care iti este casa acum?