AMS Rent A Car Cluj – confortul tau, la drum, prin Romania

Esti clujean sau doar treci prin Cluj si ai nevoi de o masina de inchiriat care sa iti ofere mult timp liber si mobilitate maxima?
Nimic mai simplu: apeleaza la cei de la AMS Rent A Car!

Prezenta pe piata de profil de peste 12 ani, AMS Rent A Car va pune la dispozitie o flota de masini cu o vechime cuprinsa intre 1 si 3 ani, in care se regasesc autoturisme potrivite oricarui tip de sofer si oricarui tip de dorinta , gata sa satisfaca chiar si cele mai ridicate exigente.

Serviciile oferite de profesionistii de la AMS constau in inchirierea de autovehicule pe perioade scurte, medii si lungi, acestea incluzand:

1. Livrarea si returnarea autovehiculelor la/de la adresa indicata;
2. Livrarea se face dupa o inspectie detaliata a autovehiculului pentru a asigura un nivel de siguranta ridicat si confort in exploatare;
3. Management complet al flotei (asigurari, impozit, rovinieta, ITP, revizii, etc);
4. Livrarea se face cu rezervorul plin si autovehiculul spalat interior/exterior;
5. Asistenta rutiera si telefonica 24/24 pentru autovehiculul inchiriat;
6. Inlocuirea autovehiculului in caz de imobilizare;
7. Oferta optimizata nevoilor de business.

In cazul in care veti dori sa inchiriati o masina, fara prea multa bataie de cap, masinile pe care le inchiriati de la AMS Rent A Car pot avea dotari suplimentare, precum scaune pentru copii, sistem GPS, si multe, multe altele.

Astfel, se va oferi clientilor firmei tot confortul de care au nevoie, pentru ca transportul lor sa se desfasoare mereu in conditii optime si sigure.
Tot pentru siguranta pasagerilor, toate masinile de inchiriat au reviziile facute la zi, indeplinesc toate criteriile de siguranta pentru sofer si pasagerii sai si sunt mereu curate si foarte bine intretinute.

Pot fi oferite masini de inchiriat, pe termen lung, companiilor sau persoanelor fizice care au nevoie de un mijloc de transport cat mai confortabil, indiferent de numarul de kilometri de parcurs.

Oferind suport 24/24 pe teritoriul intregii tari AMS Rent A Car va pune la dispozitie un parc auto variat cu peste 20 modele diferite de autoturisme noi, dintre care putem mentiona: Dacia, Volkswagen, Toyota, Skoda, Opel, Renault, Ford.

Masinile inchiriate in zona Clujului au toate reviziile la zi, indeplinesc criteriile maxime de siguranta si sunt mereu foarte curate si foarte bine intretinute.

Pentru a inchiria o masina prin AMS Rent A Car Cluj tot ceea ce trebuie sa faceti este sa alegeti tipul de masina dorit si perioada in care veti avea nevoie sa inchiriati masina, iar de restul se ocupa angajatii acestei firme.

Se ofera spre inchiriere autoturisme din toate segmentele pietei auto de masini de inchiriat, pornind de la masini rent a car de oras, care se evidentiaza prin eleganta, pana la modele de clasa mica, foarte apreciate de utilizatorii de inchirieri masini in conditiile unui trafic aglomerat, din marile orase ale Romaniei.

Aveti nevoie de o masina de inchiriat in Cluj-Napoca sau in imprejurimi?
Folositi cu incredere serviciile AMS rent-a-car si bucurati-va de masini bine ingrijite si de preturi echitabile de fiecare data cand inchiriati o masina!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *