Apartamente bine facute

Apartament cu 3 camere in Bucuresti!

Apartament cu 3 camere in Bucuresti!
Apartamente bine facute
Unde poti gasi un apartament nou cu 3 camere in Bucuresti si in ce zona este amplasat? Ce pret are apartamentul?
Ei bine, ansamblul rezidential GREENFIELD, cartierul imbratisat de padure, situat in sectorul 1, in proximitatea Padurii Baneasa din Bucuresti, va ofera apartamente cu 3 camere, parter pana la etajul 5, in functie de preferintele clientului, la cel mai bun raport calitate-pret.
De ce sa alegi un apartament in ansamblul rezidential GREENFIELD? Raspunsul e simplu, pentru avantajele multiple pe care le ofera, cum ar fi: silvoterapia, practicare sporturilor in aer liber (datorita localizarii intr-o zona impadurita), calitatea finisajelor prin conceptul de „Apartamente bine facute”, accesul la programul Prima Casa – majoritatea apartamentelor se incadreaza la Prima Casa, ca investitie, datorita localizarii in sectorul 1 al capitalei, sunt usor de inchiriat ulterior. Achizitia unui apartament in Greenfield este o investitie profitabila!
Silvoterapia este o metoda terapeutica naturala de prevenire si vindecare a bolilor prin beneficiile aduse de arbori si padure. Dupa cum se stie inca din vechime, arborii poseda virtuti terapeutice care se datoreaza mai multor factori: energiei pe care o emit, principiilor volatile degajate in aer si efectului psihologic conferit. Silvoterapia deschide si o portita pentru sporturile in aer liber cum ar fi fotbalul, tenisul, alergatul etc.
Sporturile in aer liber, sunt o alternativa care ajuta copiii sa stea departe de calculator pentru a avea o viata mai activa, parintii oferindu-le astfel o alternativa usor acceptata de ei de petrecere a timpului liber.
Finisajele interioare si exterioare sunt de calitate superioara. Tehnologia si materialele de calitate folosite fac echipa buna, dezvoltatorul definindu–ul sub conceptul de ” Apartamente bine facute ”.
Pentru cei ce nu isi permit achizitioanarea unui apartament in ansamblul rezidential Greenfield, le vine in ajutor programul Prima Casa, credit care se obtine usor si nu are o dobanda foarte mare, deci este accesibil.
O alta optiune ar fi achizitionarea unui apartament pentru inchiriere ulterioara. Datorita zonei si facilitatilor existente, cumpararea unui apartament nou de 3 camere web – tadalafilgenericmax in Greenfield se poate transforma intr-o afacere profitabila, usor amortizabila.
Motivele enumerate mai sus sunt doar cateva din avantajele oferite de achizitia unui apartament nou in Greenfield. Poti si tu profita acum de ele!