Ar trebui sa iei in considerare inchirierea unei vile?

Ar trebui sa iei in considerare inchirierea unei vile?

Cei care au o familie (sau planuiesc sa intemeieze una) sau pur si simplu vor mai mult spatiu s-au gandit cel mai probabil la varianta inchirierii unei vile in locul unui apartament. Pare solutia perfecta deoarece combina beneficiile de a inchiria un spatiu in locul cumpararii acestuia, in timp ce iti ofera mai mult spatiu pentru tine si familia ta.

Totusi, aceasta varianta are plusuri si minusuri si trebuie sa le iei in considerare pe toate inainte de a studia oferta pentru inchirieri de vile.

 

Mai mult spatiu

De cele mai multe ori o vila va fi mai spatioasa decat un apartament, si nu doar din cauza numarului mai mare de camere. Te poti astepta la bucatarii in stil american si camere de zi de dimensiuni generoase, si chiar la bai separate pentru fiecare dormitor si dressing-uri.

Desi toate acestea suna foarte bine, trebuie sa fii sigur ca esti dispus sa iti asumi toate aspectele acestui spatiu mare deoarece el inseamna si mai multa curatenie, dar si cheltuieli mai mari cu incalzirea pe timpul iernii, racirea pe timpul verii si apa.

 

Mai multe cheltuieli

Inchirierea unei vile va fi in cele mai multe cazuri mai scumpa decat inchirierea unui apartament. Si, pe langa chiria propriu-zisa si cheltuielile cu utilitatile pe care le-am mentionat mai sus, te mai poti lovi si de alte costuri cum ar fi intretinerea gazonului.

Trebuie sa te gandesti daca merita sa investesti acesti bani intr-o chirie mai mare in loc sa ii folosesti pentru a merge intr-un concediu sau sa ii pui deoparte. Discuta acest aspect cu familia ta si puneti impreuna in balanta avantajele si dezavantajele.

 

Mai multa liniste

Vilele sunt de obicei construite in zone de case, care sunt mult mai linistite deoarece sunt locuite in mare parte de familii. Din acest motiv nu vei avea probleme cu vecini galagiosi.

In plus, in cazul in care ai copii ii poti lasa sa se joace in curte sau pe strada pentru ca si traficul este mai redus in aceste zone.

Pune in balanta aceste avantaje si dezavantaje si, daca te hotarasti ca o vila este potrivita pentru familia ta poti vedea oferta pentru vile de inchiriat in Ploiesti aici!