blogging

Balustrade!

Acum ceva timp am fost in vizita la un prieten vechi care si-a construit o vila in apropiere. Daca tot am fost invitat, si era si aproape de locuinta mea, am decis sa ma duc. In consecinta, dupa cateva minute de mers pe jos impreuna cu sotia am ajuns la vechiul meu prieten.
Cand am intrat in casa, un obiect pe care la o privire in ansamblu nu l-as fi sesizat, dar o piesa foarte importanta pentru siguranta persoanelor din casa, m-a uimit complet, nu foarte iesit din comun, dar nici de neobservat. Este vorba despre balustrade de inox ale scarii care urca la primul etaj al locuintei. O astfel de balustrada de inox nu mai vazusem niciodata, dar mi-a placut la nebunie. La inceput nu mi-am permis sa intreb de balustrada, dar din vorba in vorba, am ajuns si la mobilierul din casa, si de acolo am schimbat subiectul la frumoasa balustrada de inox a scarii care starlucea in razele soarelui. Prietenul meu mi-a povestit ca a vazut anuntul pe un site, s-a interesat mai in amanunt, si a achizitionat piesele pentru balustrada. Si le-a montat singur, fiind chiar foarte simplu sa faci asta, iar pana la finalul zilei, a reusit sa isi monteze o balustrada de zile mari. Fiind intre prieteni nu s-a sfiit sa imi zica pretul, din simplul fapt ca era foarte mic fata de ce gasesti in magazinele de profil. M-am hotarat impreuna cu sotia sa ne achizitionam acelasi tip de balustrade, de pe acelasi site si anume glassmag.ro.
Impreuna cu sotia, am vizitat site-ul, ne-am uitat mai peste tot, la toate modelele de balustrade, am comparat preturile cu alte site-uri, si am ajuns la concluzia ca pe acest site gasesti cea mai variata gama de balustrade la cel mai mic pret de pe piata.
Daca doriti si dumneavoastra o astfel de balustrada, nu va temeti sa vizitati site-ul de mai sus!