blaturi bucatarie

Blaturi bucatarie – numai bune pentru mobila dorita

Vedem fel de fel de modele de mobilier, totul pare atat de grozav si parca totul s-ar potrivi de minune cu bucataria mult visata de noi, doar ca, atunci cand ajungem in fata faptului implinit, in fata alegerii culorilor ideale, a unor blaturi bucatarie potrivite, parca suntem pusi intr-un foarte mare impas. Impas sau nu, dorinta de a nu regreta mai apoi alegerea facuta este mare, dar si modele sunt atat de multe, fapt ce face alegerea mai grea. Alegerea culorii sau a tipului de material este dificila, dar cea mai grea parte este alegerea de blaturi bucatarie. 

Partea care impacteaza cel mai tare aspectul unui mobilier de bucatarie, cu siguranta, este reprezentata de blatul pe care il alegem. Blatul de bucatarie trebuie sa fie efectul acela deosebit al mobilierului, practic cireasa de pe tort, piesa finala din puzzle-ul mobilierului perfect. Pentru a avea diversitate in alegerea unui model, pentru a fi siguri ca gasim intocmai ceea ce se potriveste cel mai bine cu mobilierul ales, cei de la Regency Company ne pun la dispozitie o serie de blaturi bucatarie, de diferite modele si culori, gata sa impacteze intr-un mod inedit aspectul bucatariei tale. 

Fie ca vorbim despre imprimeuri de tip marmura, despre cele de tipul materialului lemnos sau diferite combinatii, gama variata de modele, ce sta doar la cateva click-uri distanta de tine, te poate salva din incertitudinea alegerii unui blat ideal. Avand in vedere calitatea pe care aceste blaturi au dovedit-o de-a lungul timpului, in cei 20 de ani de activitate ai companiei, cu siguranta increderea in aceste produse este sporitva si achizitionarea acestora nu ne va trezi suspiciuni 

Este importanta calitatea unor blaturi bucatarie?

Gandindu-ne la faptul ca petrecem o parte din timp in bucatarie, ca blatul mobilierului este cel mai uzat element dintr-una si ca este supus temperaturilor atat ridicate, cat si scazute, zgarieturilor, dar si a umiditatii, fara a sta prea mult pe ganduri putem trage o concluzie in ceea ce tine de acesta, mai exact, blatul este cel care trebuie sa fie de o calitate net superioara. Fiind o piesa de mobilier pe care lucram cel mai mult, unde practic ne desfasuram intreaga activitate din bucatarie, trebuie sa tinem cont de calitatea acestuia si sa facem o alegere potrivita.

Bineinteles, exista si optiuni de o calitate mai slaba, dar scopul nu este acela de a schimba blatul anual deoarece se deterioreaza, ci sa il avem atat timp cat dorim sa il folosim, in limita rezistentei a unui material de calitate ridicata. Pentru ca parerea clientilor este foarte importanta, am dorit sa o aflam pe cea a unui blat de la Regency Company, astfel, doamna Miruna ne marturiseste: “Am blatul din bucatarie deja de 2 ani si jumatate si ma declar pe deplin multumita de acesta. Pana in acest moment nu a suferit nicio modificare si se afla in aceeasi conditie. Poate ca exista mici zgarieturi, dar aceste nu sunt usor vizibile. Cu siguranta este un material de calitate si chiar ma bucur ca am luat decizia de a-l achizitiona de la Regency Company.”.