cabina foto

But first, let me take a photo!

Va aduceti aminte de acele cabine foto din filmele americane, in care doi indragostiti intrau si ieseau cu 5-6 poze?
Aceste cabine au aparut si in Romania, le poti inchiria pentru diferite evenimente, nunti, botezuri, aniversari etc. Tot va povesteam in articolul precedent ca ma pregatesc pentru aniversarea mea de 19 ani, cred ca o sa adaug pe lista si una dintre aceste cabine foto inchiriat, si pot scoate fotograful de pe lista care este destul de costisitor.
Pe piata exista multe companii de cabine foto si a fost foarte usor sa devin confuz in alegerea acesteia. In termeni simpli, nu toate cabinele foto sunt create cu acelasi scop, si anume calitatea produsului final si satisfactia clientului, iar acestea pot varia foarte mult de la firma la firma de acea am ales sa colaborez cu cabina-foto.com. Aceasta firma, alcatuita din pasionati de fotografie a facut eforturi uriase pentru a multumi clientii, de unde si feedback-ul fostilor clienti care au fost foarte multumiti de cabinele foto de la aceasta firma.
In functie de tipul de eveniment, numarul de participanti si numarul de ore/zile firma poate crea un pachet unic care sa se muleze perfect pentru evenimentul dumneavoastra.
Fiecare pachet contine urmatoarele:

1) CD cu fotografii: o modalitate sa ne amintim de acest eveniment cu fotografii de inalta rezolutie;
2) Dubluri: Asigurati-va ca toti invitatii primesc o copie a acelor fotografii amuzante. Aceasta optiune merge mana in mana cu optiunea ”Carte de Oaspeti”;
3) Carte de Oaspeti: amintirile puse in acest clasic album din piele neagra reprezinta hrana pentru sufletul celui ce le va privi peste ani. Langa o fotografie cu ei, oaspetii va pot lasa notite personale, care sa ne aminteasca de ei.
4) Diferite formate, culori si obtiuni
5) Calitate si cantitate
6) Unic si personalizat: graficienii nostri pot personaliza fotografiile cu text, culori, elemente de design de înalta calitate