camere ip de exterior

Camere de supraveghere!

Traim intr-o lume in care nu toti  isi permit o locuinta, o masina sau chiar un colt de paine. Aceste persoane deseori ajung sa fure pentru a trai, iar tu, cel care detii toate aceste lucruri doresti ca lucrurile tale sa fie in cea mai mare siguranta.
Pentru ca locuinta, masina si orice bun de valoare pe care il detii sa fie in siguranta in fata hotilor, ai nevoie de un sistem impotriva lor. Sunt mai multe sisteme de supraveghere, care mai de care mai eficiente, insa cel mai eficient mi se pare a fi sistemul cu camere de supraveghere exterior.
Camerele de filmat pot fi interioare si exterioare. O ” ultima fita ” sunt camerele IP.
Camerele IP, dupa cum probabil stii, sunt camere care pot transmite imagini pe Internet, astfel poti sa vezi tot ce se intampla in raza vizuala a camerei respective, chiar si de la distanta. Iar distanta in acest caz e irelevanta. Nu conteaza daca esti la 10 kilometri distanta, la 100 sau la 1000 kilometri distanta. Fie ca esti pe o plaja undeva intr-o tara straina, pe marginea unui lac la pescuit, pe varful unui munte intr-o excursie, intr-un muzeu, in masina, pe motocicleta poti sa vezi cu telefonul mobil sau cu tableta ce se intampla acasa.
Poti sa folosesti camerele IP de interior pentru a vedea ce se intampla la intrare, daca intra cineva, cine intra si ce face, in caz ca ai lasat cheile la un vecin sau prieten ca sa iti ude florile sau sa fie un set de chei in caz de urgente. Poti de asemenea sa pui o camera intr-o incapere in care tii bunuri mai valoroase, pentru oricine ar avea idei mai putin corecte cat timp esti plecat.
Camerele IP de exterior pot sa iti arate mereu curtea, poarta, zonele de intrare si iesire din proprietatea ta. Poti sa alegi aceasta varianta, in cazul unei case, in functie de zona cu una sau doua camere poti sa supraveghezi totul, de la intrare pana la usa.
Desigur, ai nevoie si de o conexiune la internet, dar fie folosind wifi-ul din orasul in care esti, de la hotel, de la un restaurant sau datele tale mobile, o sa poti sa vezi ce se mai intampla pe acasa. Totul cu o camera IP.
Asa ca pentru a-ti asigura siguranta locuintei tale poti apela fara probleme la ordis.ro!