puterea frumusetii

Putem spune despre frumusete ca aceasta implineste si bucura dandu-i siguranta de sine persoanei care o detine.

Deci, am putea spune ca frumusetea inseamna putere, ne da puterea prin care ne exprimam, prin care iesim in evidenta si care ne implineste.

Intotdeuna trebuie sa te adresezi profesionistilor care te vor consilia, fiindca aspectului tau beauty trebuie sa i se potriveasca caracterul si atitudinea ta  cunoscut fiind faptul ca frumusetea in miscare nu este altceva decat gratia.

Sunt multe situatiile in care cuvintele sunt prea sarace pentru a detalia frumosul si de aceea de cele mai multe ori indraznim sa  aratam aceasta atat prin gesturi cat si prin tinuta sau atitudine.

Un make-up desavarsit, hair styling si vestimentatie pot crea  look-ul perfect deschis spre admiratie si provocari insa este nevoie de mai mult de atat, este nevoie de frumusetea interioara.

Si doar persoanele care pot pastra capacitatea de a aduna frumusetea in toate sensurile sale, indiferent de varsta, nu vor imbatrani niciodata.

Multi au adus un omagiu frumusetii lansand o bogata colectie de citate care de care mai emotionante iar Dante Alighieri spunea atat de mult cu atat de putine cuvinte : ’’ Frumusetea trezeste sufletul la viata’’ .

In decursul timpurilor, marii ganditori ne-au lasat gandurilor lor scrise ca pe niste temeinice concepte despre frumusete deshizandu-ne astfel orizonturi largi pentru ca recunoaste frumusetea din mai multe persepctive printre care si ca o calitate a lucrurilor, oamenilor si a tot ceea ce ne insoteste in drumul nostru pe Terra.

Elogiul adus frumusetii a fost cantat sau rostit pe mari scene ale lumii, de la formele cele mai simple la cele mai complete si complexa iar  Aristotel sintetizand in cateva cuvinte, ne-a daruit citatul ’’Frumusetea este darul lui Dumnezeu’’ aratandu-ne ca nu doar daca suntem aranjati pe dinafara suntem frumosi ci aceasta vin din interorul fiecaruia dintre noi.

Minunata mostenire ne-a lasat si Khalil Gibran care a meditat asupra frumosului sub toate formele sale lansandu-ne intr-unul dintre citatele sale o invitatie ’’Traim doar pentru a descoperi frumosul. Restul e un fel de asteptare’’.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *