Cat de des trebuie schimbata lenjeria de pat?

Voi cand ati schimbat ultima data lenjeria de pat?

Cat de des schimbati de obicei o lenjerie de pat?

Senzatia de confort si relaxare pe care ne-o ofera o lenjerie de pat curata dupa o zi lunga si grea pe care am avut-o fie la servici fie la treburile casnice nu se poate compara cu nimic altceva.

Cu totii am simtit aceasta senzatie de prospetime si de curat atunci cand schimbam lenjeria de pat, senzatie care ne binedispune si ne relaxeaza.

Intrebarea este la cat timp ar trebui sa schimbam cearsafurile de pat?

Diverse studii arata ca sunt persoane care schimba lenjeriile de pat saptamanal, insa din pacate sunt putine ca si numar, altele la doua sau trei saptamani, persoane care le schimba o data pe luna, insa pot exista si persoane, in general barbatii singuri care le schimba la intervale mult mai lungi de timp.

O lenjerie de pat din bumbac , si spun bumbac deoarece consider ca bumbacul este singurul material din care ar trebui sa cumparam aceste produse,  este recomandat sa se schimbe saptamanal, deoarece nu nu numai ca ne va oferi senzatie de curat iar noi ne vom odihni mai bine, insa ne va feri si de riscul de a ne imbolnavi.

Se stie ca aceste lenjerii de pat, insa si pernele sau acele pilote  cu care ne acoperim aduna foarte multe bacterii si microbi care ne pot afecta sanatatea, ne putem imbolnavii de diferite alergii, sau putem capata diferite eczema, daca nu sunt corespunzator ingrijite si curatate!

Dragii mei este important sa avem o sanatate buna, iar aceasta este strans legata nu numai de alimentatia noastra cat si de curatenia pe care noi o facem

Nu uitati sa schimbati lenjeria de pat saptamanal, feriti-va de microbi si iubiti-va sanatatea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *