Ce este un motostivuitor

Ce este un motostivuitor?

Motostivuitorul este un utilaj folosit în construcții sau transport de mărfuri, un stivuitor acționat de un motor cu ardere internă care ajută la aranjarea și transportarea mai rapidă și mai ușoară a încărcăturii.

Ce caracteristici are un motostivuitor mitsubishi?

După ce ai  stabilit pentru ce sarcini ai nevoie de un motostivuitor, poți alege și tipul acestuia iar cele din gama mitsubitshi sunt printre cele mai căutate, datorită calități și a întrebuințării lor.

Realizat cu un sistem performant și o utilizare facilă, un motostivuitor mitsubishi poate transporta o încărcătură de aproximativ 3 tone pe care o poate ridica la o înălțime de peste 3 metri.

Combustia internă sporește siguranța muncii scade timpul de lucru și crește confortul.

Datorită motorului diesel Mitsubishi și consumul de combustibil este redus și implicit durata de viață crește iar costurile de întreținere scad.

Maneta de comandă hidraulică și pedalele sunt localizate perfect, pentru un confort sporit al operatorilor în manevrarea motostivuitorului mitsubitshi.

Construcția sa permite folosirea în medii diverse, pentru sarcini multiple și chiar și în spații foarte înguste.

Nivelul de vibrații, amortizoare și de sistemul de propulsie sunt și ele elemente de bază ale motostivuitoarelor Mitsubishi.

Astfel, putem spune că motostivuitorul Mitsubishi este bun la toate, poate fi folosit oricând și oriunde.

Datorită construcției și capacităților sale acesta nu numai că poate fi folosit în depozite, magazine, hale.. ci este și ușor de manevrat, se poate deplasa pe o suprafață destul de mare și vine la un preț accesibil.

Iar la final să mai amintim, că orice model de motostivuitor mitsubitshi ai deține trebuie să iei în considerare și întreținerea acestuia. Acest lucru se referă atât la revizia periodică precum și la verificarea zilnică a siguranței sale și controlul sau schimbul  uleiului, a amestecului de apă și antigel și a uzurii furcii și anvelopelor.

Așadar, pentru a avea parte de sarciniile îndeplinite cum se cuvine de către un motostivuitor de calitate orientează-te spre magazinul online al unei firme, care a luat ființă din dorința de a oferi pe piața din Europa de Est, utilaje și mașini pentru industrie și construcții de cea mai bună calitate. Aici vei găsi cele mai noi și performante modele de motostivuitoare Mitsubishi gata să îți ușureze munca și să îți ducă afacerea la un alt nivel.