peruca

Ce peruca sa alegi, cu par lung sau scurt?

Foarte utila pentru a masca o pierdere a parului sau pur si simplu pentru a –ti schimba infatisarea pentru cateva zile sau luni, peruca este o alegere din ce in ce mai populara. Este accesoriul ideal care iti permite sa iti schimbi foarte repede lungimea sau culoarea parului, fara sa trebuiasca sa il vopsesti sau sa il tunzi.

Perucile sunt deci cele care raspund nevoilor celor care isi doresc un look capilar nou pentru a inlocui parul lor natural sau celor asteapta sa le creasca parul dupa o cadere importanta.

Perucile sunt deci de departe cea mai multa solutie, solutia perfecta chiar, pentru a a fi in tendinte si pentru a te simti in largul tau, fara a-ti risca propriul par, insa. Si cu siguranta ca veti fi foarte suprinse datorita acestei metamorfoze.

Dar, totusi, din cauza numeroaselor stiluri de peruci propuse mai nou pe piata este destul de dificil sa faci o alegere. Ce peruca trebuie sa alegi? O peruca mai scurta sau una mai lunga? Citind acest articol, va fi mai usor sa faci o alegere.

De ce sa alegi o peruca scurta? Avantajele sale. Alegerea unei peruci scurte este cea mai buna alegere atunci cand ai parul lung natural si nu vrei sa il tai. Vei obtine astfel un look foarte in tendinte fara sa trebuiasca sa iti tai parul frumos, insa.

Nu va mai trebui deci sa iti tai parul, mai ales daca stii ca iti creste parul mai greu. Este deci cea mai buna alegere pentru o schimbare de look, pentru a ascunde un inceput de calvitie sau pierderea parului din motive medicale.

Pe langa latura lor foarte moderna si foarte stilata, perucile scurte sunt foarte usor de intretinut. Si cum lungimea parului influenteaza pretul unei peruci, o peruca mai scurta va avea un pret mai accesibil, cu siguranta.

Tipurile de fata adaptate unei peruci mai scurte. Inainte de a te indrepta inspre o peruca mai scurta, trebuie sa tii cont de tipul de fata. Acest model de peruca este adaptata unei fete mai fine si mai alungite. Fata mai ovala este un alt tip de morfologie ideala pentru o peruca scurta. Dar, acest tip de peruca nu se recomanda celor care au fata mai rotunjita.

De ce sa alegi o peruca lunga? Care sunt avantajele sale? Perucile lungi sunt mai usor de intretinut. Deci daca visezi la un par foarte lung si perfect matasos sunt alegerea perfecta. O transformare capilara la care poti apela fara a mai sta prea mult pe ganduri. Bineinteles, ca va trebui sa le speli si sa le intretii in mod regulat.

Perucile lungi se potrivesc oricarui tip de fata. Orice femeie, indiferent de morfologia fetei sau de culoarea sa, poate alege acest tip de peruca. Deci daca visezi si tu la un par ca de Rapunzel, de o lungime exceptionala, peruca lunga este cea mai buna alegere pe care o poti face. Este cea mai eficienta si mai rapida solutie, cu siguranta.