rochie imprimeu floral

Ce să porți la o întrunire de familie?

Activitățile în familie pot fi, pe de o parte, o adevărată bucurie pentru membri și, pe de altă parte, o situație realmente stânjenitoare. Aceste sentimente sunt potențate cu atât mai mult cu cât persoanele pe care le vizitezi sunt fie părinții lui, fie viitorii socrii. Ei bine, cu toții am fost acolo (sau vom fi, la un moment dat), iar alegerea ținutei este extrem de importantă. Nu vrem să avem prea mult din pielea noastră expusă (pentru a nu fi privite cu ochi critici), însă nici prea acoperite. Dacă vrei să te asiguri că ținuta pe care o vei purta la orice întrunire de familie este potrivită, inspiră-te din ideile pe care le-am pregătit pentru tine:

  1. Tricouri polo și păr prins

O vestimentație cuminte este cheia pentru o întâlnire de succes cu părinții, indiferent că vorbim de ai lui sau ai tăi. Atât mama, cât și tatăl își doresc o fiică model, iar un tricou polo este alegerea ideală. Mai mult, părul prins te va ajuta să ai un aspect curat, ce te va ajuta să intri în grațiile oricărui părinte.

  • Rochii delicate și înflorate

Orice femeie îmbrăcată într-o rochie cu imprimeu floral este pur și simplu răpitoare. Atât mama, cât și tatăl lui te vor aprecia, dat fiind faptul că știi să își arăți feminitatea prin lucruri simple. Mai mult, rochiile de acest tip sunt în trend anul acesta, fiind o achiziție pe care o vei putea purta pe toată durata verii. Indiferent că ești la birou sau în oraș cu prietenii, o poți accesoriza cu o geantă simplă și cu bijuteriile tale delicate preferate.

  • Nelipsitele sandale cu toc

Pe lângă rochia și accesoriile alese, este imposibil să uiți de sandalele cu toc. Acestea se potrivesc perfect oricărei rochii vaporoase, cu imprimeuri florale sau volănașe. Este recomandat ca tocul să nu depășească, totuși, 8 cm, dat fiind faptul că mergi la o întrunire de familie. Te poți inspira de pe site-ul web https://www.felamo.com/ si să comanzi la tine acasă piesele vestimentare și accesoriile preferate!

Bucură-te de avantajele pe care o ținută potrivită ți le oferă. De acum, acest lucru este mult mai ușor ca niciodată!