Ce tip de bicicleta sa alegem?

Ce tip de bicicleta sa alegem?

Nu putem nega ca miscarea zilnica este necesara pentru un corp armonios si un organism sanatos. Medicii o recomanda, noi o stim, insa ca si aparatele de fitness si oamenii se impart in mai multe categorii. Cei care stiu ca miscarea este necesara insa nu le place deloc, cei care nu au timp, cei care merg la sala regulat, cei pentru care miscarea este un stil de viata, ii avem si pe aceia care prefera sa faca sport acasa, iar exemplele pot continua la nesfarsit.

Exact cum am mentionat, si aparatele de fitness sunt atat de multe si diverse incat si daca vrei sa te apuci de sport, nici nu stii de unde sa incepi. Sunt atat de variate, incat cu greu te poti decide asupra unui singur aparat, avand in vedere ca fecare dintre ele are anumite caracteristici. Din fericire, fiecare produs are specificatii astfel incat iti va fi mai usor sa te decizi asupra unui aparat odata ce vei stii la ce iti ajuta.

Cele mai populare si mai folosite aparate de fitness sunt bicicletele fitness. Ele au rolul de a tonifia musculatura si a pune in functiune mai multe grupe de muschi (picioare, fese, abdomen). Mersul pe bicicleta este recomandat de medici si nu numai, asa ca inlocuirea unei biciclete reale cu una fitness pentru cand doresti sa faci exercitii pare cea mai buna solutie. Acestea au reprezentat o dilema pentru multe persoane fiind clasificate pe diverse categorii, astfel incat te puneau in postura in care ai fi preferat sa cumperi o bicicleta normala cu care sa mergi sa pedalezi in parc. Haideti sa va fac lumina referitor la micile diferente intre cele 3 tipuri de biciclete astfel incat sa va faceti o idee asupra acestora.

Bicicleta mecanica – este bicicleta fitness care are cel mai mic pret dintre toate bicicletele. Fiind o bicicleta magnetica, pedalele inca se vor misca o vreme scurta dupa incetarea activitatii, lucru ce duce uneori la uzura mai rapida a curelei. Cu toate acestea, cu o investitie minima poti avea parte acasa de exercitii de fitness minunate.

Bicicleta magnetica – in functie de modelul ales, bicicleta magnetica poate avea preturi diverse. Pretul creste raportat la optiunile pe care bicicleta le ofera, in functie de brand sau de destinatia ei. O bicleta magnetica poate fi pentru uz casnic, semiprofesionala sau bicicleta eliptica profesionala, asa ca in functie de spatiu, buget si necesitati, alege ce consideri ca te ajuta cel mai bine. Franarea la o bicicleta de acest tip se realizeaza in mod magnetic, astfel ca atunci cand te opresti din pedalat si pedalele se vor opri aproape instant. Este mai rezistenta fata de o bicicleta magnetica asa ca poti investi in ea daca doresti sa ai parte de un aparat de fitness cu mai multe caracteristici.

Bicicleta elipitica – si aceasta are preturi variate in functie de un numar de caracteristici. Franarea se realizeaza tot in mod magnetic, uzura curelei este una redusa, fapt pentru care aparatul are o rezistenta mai mare in timp. Bicicleta eliptica te va face sa lucrezi in picioare, lucru ce este benefic pentru tine intrucat iti vei antrena o grupa mai mare de muschi, lucru pe care si-l doreste oricine care vrea sa slabeasca, sa isi modeleze corpul sau sa se mentina.

Daca iti erau neclare diferentele dintre aceste biciclete acum stii ce presupune fiecare. Ca o recomandare, poti sa tragi o privire si la Bicicleta Eliptica Forsan, care se numara printre produsele de fitness din gama inSPORTline.

Asadar, nu lasa sa mai treaca nici macar o zi fara a face miscare, foarte importanta pentru sanatatea ta.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *