Ce trebuie sa stii despre Animal Pak?

Atunci cand vine vorba despre vitamine si alte suplimente pentru culturism, Animal Pak este unul dintre cele mai titrate suplimente. Produs de catre Universal Nutrition, un brand din SUA care a inceput sa furnizeze suplimente pentru atleti inca din 1977, Animal Pak a ajuns sa fie cel mai cunoscut supliment din lume si sa castige extrem de multe premii.

Ce trebuie sa stii despre acest supliment?

  1. Aduce o multime de beneficii pentru toti cei care fac sport. Astfel, daca este adminsitrat corect, poate sa creasca forta si rezistenta, regleaza balanta nutritiva din organism, ajuta alte suplimente sa isi faca mai bine treaba, defineste si creste masa musculara si de asemenea, ajuta la obtinerea unor performante de invidiat. De asemenea, cei care folosesc frecvent Animal Pak se bucura de un timp de recuperare mult mai rapid dupa antrenamente.
  2. Are o formula bogata in vitamine si minerale. Din punct de vedere nutritiv, este unul dintre cele mai complexe suplimente nutritive. Contine cei mai buni aminoacizi, care ajuta la sintetizarea proteinelor, contine carbohidrati optimi, carnitina, ginseng, acid a-lipoic, coenzima A, B12 si o multime de nutrienti pentru recuperare. Lista poate sa continue cu o multime de vitamine si minerale. Practic, un singur supliment poate sa aduca un aport nutritional incredibil, oferind nu doar avantajele de mai sus, ci si sanatate.
  3. Este apreciat de culturisti. Toti culturistii care folosesc acest supliment sunt foarte incantati. Multi dintre ei au ajuns chiar sa fie campioni la diverse categorii.
  4. Ofera diversitate. Poate sa fie adminstrat atat sub forma de pastile, cat si sub forma de praf. In cazul prafului, se pot alege mai multe arome, in asa fel incat gustul sa fie unul deosebit de placut.

Cum se administreaza Animal Pak?

Administrarea este foarte simpla: se ia o doza dimineata si una la aproximativ 6 ore dupa, atat in zilele de antrenament, cat si in celelalte zile. De regula, o cura dureaza 3 saptamani, dupa care este bine sa se faca o pauza de o saptamana.

Daca vrei sa iei Animal Pak, trebuie sa te asiguri ca organismul tau este 100% sanatos si ca poti face sport.