Cele mai bine vândute ceasuri Naviforce

Cele mai bine vândute ceasuri Naviforce

 

Concurența pe piața de ceasuri de mână la nivel internațional este foarte mare, numeroși producători reputați încercând să câștige un segment tot mai mare de clienți. Deși Naviforce este un brand relativ nou pe piața de ceasuri de mână, trebuie spus că acest brand câștigă tot mai mult teren în rândul clienților și pasionaților de ceasuri de mână.

 

Pe scurt despre Naviforce

Brand-ul Naviforce a fost lansat în China în anul 2012, mai exact în Guangzhou. La început acest producător de ceasuri a fost printre cele mai bune din China, dar ulterior a devenit unul dintre cele mai importante brand-uri producătoare de ceasuri de mână la nivel internațional. Naviforce se ghidează după motto-ul „Personalitate și durabilitate”, aceasta fiind de altfel și filosofia după care sunt create numeroasele modele de ceasuri sub sigla Naviforce.

Top 3 ceasuri Naviforce

Ceasurile Naviforce pot fi clasificate după trei tipuri, și anume ceas Naviforce Quartz, ceas Naviforce digital și ceas Naviforce multifuncțional. Există numeroase modele de ceasuri Naviforce, iar cele mai bine vândute trei astfel de ceasuri sub brand-ul Naviforce sunt următoarele:

  1. Ceas Naviforce 9028 bărbătesc de tip Quartz Japonez. Acesta este un ceas de epocă foarte la modă, fiind de inspirație militară. Este un ceas care îmbină perfect calitatea și precizia japoneză cu menținerea orei cu o mare acuratețe. Pe lângă indicarea timpului, acest ceas indică și data calendaristică.
  2. Naviforce NF9095M bărbătesc de tip dual display. Este un ceas cu adevărat unic cu mecanism Quartz, având afișaj atât analogic, cât și digital. Este confecționat din material de oglindă Hardlex, fiind rezistent la zgârieturi. Brățara din piele oferă un confort sporit la purtare, dar și rafinament.
  3.  Ceas Naviforce NF9068M bărbătesc multifuncțional Quartz. Este un ceas funcțional extrem de atractiv ce oferă informații cu privire la oră, ziua săptămânii și data calendaristică. Acest model de ceas vine cu o curea din oțel inoxidabil.

 

Dacă cel puțin unul dintre cele trei ceasuri amintite anterior ți se pare interesant, atunci este momentul să treci la pasul următor și să achiziționezi un astfel de ceas. Un ceas Naviforce este creat astfel încât să reflecte personalitatea fiecăruia, dar și să ofere durabilitate datorită calității sale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *