Cele mai populare hashtag-uri si cateva idei despre

Cele mai populare hashtag-uri si cateva idei despre

Te-ai intrebat vreodata care sunt cele mai populare hashtag-uri de pe instagram? Ei bine, un top 10 ar arata ca in lista de mai jos, dar sunt multe hashtag-uri nedescoperite de noi prin Europa si care s-ar putea sa le intreaca pe cele de pe lista.

Cele mai populare hashtag-uri si cateva idei despre

  • #love – 1.600.060.900 postări
  • #fashion – 687.008.101 postări
  • #photooftheday – 677.400.103 postări
  • #photography – 427.486.801 postări
  • #art – 510.300.135 postări
  • #beautiful – 6.444.002.605 postări
  • #travel – 443.553.951 postări
  • #happy – 511.955.355 postări
  • #nature – 415.477.182 postări
  • #picoftheday – 462.164.586 postări

Dar nu totul se rezuma la hashtag-uri, uneori trebuie sa ne gandim si la latura sociala a aplicatiei si sa folosim hashtag-urile doar ca pe un instrument sa ajungem la cat mai multi oameni, dar scopul final trebuie sa fie livrarea unui material de calitate care sa ii faca pe cei care vad o fotografie in feed sa intre si pe cont ca sa dea follow.

Câștigul cel mai mare al lui Instagram este latura socială a aplicației, aspectul cel mai important al acestei ere hiper-conectate. N-a adus doar tehnici noi, ci a lăsat loc pentru emoție și colaborare. Prin descoperirea de fotografi și trenduri vizuale, prin agregarea de talente atât din rândul profesioniștilor cât și al începătorilor, a dat un avânt vizual lumii. Așa cum Twitter a „democratizat”  jurnalismul și opinia publică, Instagram a „democratizat” domeniul  vizualului. De altfel, “feed”-ul tău te definește, indicând pe cine urmărești și ce fel de fotografii postezi.spun cei de la F64.ro intr-un articol.

Exista multe articole pe internet care vorbesc despre hashtag-uri si despre cum ar trebui folosite acestea. Un ghid complex si care acopera mai multe arii ale utilizarii hashtag-urilor, dar si a domeniilor din care acestea fac parte am gasit la Marius Calin pe blog si puteti sa il accesati si voi aici. Sunt liste de hashtag-uri, dar si indicatii despre cum ar trebui folosite de care eu am incercat sa tin cont in ultimul timp. Oricum, ideal este sa gasiti mai multe surse din care sa va inspirati cu privire la folosirea hashtag-urilor si sa nu luati de bun lucrurile pe care le vedeti in vreun articol. Testati tot si vedeti ce se potriveste pentru voi.

Wikipedia, o alta sursa pe care o folosesc in documentare, din pacate, in acest moment, nu spune prea multe despre hashtag-uri. Ofera mai degraba informatii despre ce este un hashtag.

Este o modalitate de a înștiința prin etichetarea tipului de conținut. Cuvintele care apar în mesajele de blogging și rețele de socializare precum Facebook, Twitter, Google+ sau Instagram pot fi etichetate prin inserarea semnului # în fața lor, fie că apar într-o propoziție sau sunt anexate acesteia. – cam asta ar fi definitia data de Wikipedia in acest moment hashtag-urilor. Sper ca pe viitor cineva sa completeze acea pagina ca sa devina o alta resursa importanta in crearea continutului.