Combate depresia cu un buchet de flori

Se spune ca primele zile ale noului an sunt cele mai depresive, de aceea ar trebui sa fim mai calzi si mai atenti unii cu ceilalti. Motivele de tristete sunt nenumarate:

-dispare magia de sarbatoare. Bradul s-a uscat, curg acele din el si trebuie strans urgent. Prin orase luminile multicolore par lipsite de sens. Poleiala aurie sau argintie raneste amintind ca am mai imbatranit cu un an si nu stim ce provocari ne rezerva viata.

-facand bilantul cheltuielilor realizam cat ne-a indatorat atmosfera feerica de Craciun si de Revelion

-se termina vacanta si  ne reluam sarcinile de serviciu

Ce putem face pentru mamele, prietenele si iubitele noastre? Sa se trezeasca in prim azi a Noului An cu un buchet minunat de flori care sa le spuna ca nu sunt sigure in lupta cu vremea care trece si cu nostalgiile.

Comanda flori Bucuresti http://www.floribucuresti. ro/  si  ajuta oamenii dragi sa  combata depresia de dupa sarbatori prin maiestrie, frumusete, parfum, gratie si culoare!

Uita-te si tu la  buchetul  “Entuziasm colorat” si spune daca in prezenta lui mai poate fi vorba de ganduri negre!

Parfumul si culorile trandafirilor si freziilor lumineaza imaginatia. Galbenul, babanul, portocaliul  si verdele umplu bratul si casa de optimism si este o forma deosebit de sensibila si metaforica de a-I spune cuiva: “La multi ani!” si de-ai arata cat de important este locul pe care-l ocupa in viata ta!

Trimiteti prin curier in cateva ore cosul numit “Pace minunata” ca o promisiune a viitorului an ca totul va fi bine! Trandafiri miniroze, gerbera si lisianthus alcatuiesc tabloul sigurantei perfecte si al optimismului contagios. De la roz tare, florile parca se decoloreaza succesiv la roz prafuit si alb, dar apar si note de mov pentru calmarea cromatica a ochiului.


Daca ati avut musafiri si ea strange inca urmele de sarbatoare, ajut-o, sustine-o si strecoara-te ca exact cand s easteapta mai putin si simte déjà amaraciunea trecerii timpului si a celor mai fericite zile, curierul sa-i livreze fericirea la domiciliu.

Este frumos sa primesti buchete prin care sa ti se transmita: “La multi ani” de Revelion, dar si mai memorabil este sa fie aduse dup ace artificiile s-au stins, cupele de sampanie au fost baute, colindele cantata pe la geamuri. Este un fel de reeditare a fericirii sau de promisiunea ca si 2018 va fi plin de motive si surse de fericire.

Sunt sigura ca atunci cand sotul si sotia vor, casa lor devine o  “Lume de basm”.  Dragul meu, comanda-i buchetul cu acelasi nume sa incepeti sa va transformati casa si familia in locuri unde binele, frumosul si valoarea triumfa! Trandafirii, gerbera si garoafele exista de cand lumea si fascineaza prin frumusetea lor, tocmai de aceea stabilesc imperiul basmelor in casa in care intra. Lumea basmului este realizata intr-un support pastelat sub forma unei carti deschise, prevazute cu bureti care pot fi udati ca florile sa reziste mult timp.

Ciclam, banan, roz prafuit, portocaliu si verde este o cromatica provocatoare si linistitoare pentru ochi prefigurand evenimentele adduce de noul an. Multa liniste inseamna si monotonie, de aceea omul trebuie sa fie pregatit oricand si pentru provocari.

La inceput de an, cand tristeti deslusite sau nedeslusite tind sa ocupe sufletele, alungati-le cu buchetele tematice:”Poveste fericita”, “Asculta-ti inima”, “Farmec inedit!

Scrie-ti un mesaj simplu, din inima ca persoanele care primesc surprizele placute sa fie fascinate de generozitatea voastra!

Lasati lucrurile marunte sa demosntreze iubirea dintre voi si mai ales trainicia acesteia! Treceti prin viata tinandu-va de mana, oricat ar fi de greu!

Cana cu ceai aromat pe care ti-o ofera, florile pe care I le trimiti prin curier, plimbarile impreuna printer stropii de ploaie si fulgii de nea, caldura pe care o simtiti cand va strangeti in brate sau va sarutati fac impreuna deliciile vietii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *