Pentru noul meu magazin tip boutique de obiecte de arta, am dorit sa incorporez un covor care sa fie placut ca aspect dar care sa se si mentina curat.

De aceea, am ales sa fac cumparaturi de pe site-ul magazinului online Covoare-profesionale.ro, deaorece stiam ca detin o gama foarte variata de produse.

In gategoria de covorase interior, am gasit produsul de care aveam nevoie.

Presul de interior Swisslon Plus, de la producatorul Notrax.

Acesta vine intr-o gama variata de culori precum rosu, albastru sau gri. Eu am ales modelul de culoare rosie, cu dimensiunile de 200 cm x 20 m. Acest covoras este fabricat din poliamida, un material rezistent ce persista chiar si in zone cu trafic intens si temperaturi extreme.

De asemenea, covorasul are o capacita de a retine 5.5L de apa pe metru patrat. Se curata foarte usor prin aspirare sau simpla spalare cu jetul de apa.

Este un covor foarte aspectos si usor de ingrijit, care da o nota de eleganta magazinului. Am ales covorasul de culoare rosie, deoarece este una dintre culorile care se imbina perfect cu mai multe nuante.

De cand am introdus covorul in magazin, cleintii au avut numai cuvinte de lauda despre cat de bine am amenajat locul. Covorul rezista foarte bine si nu se murdareste deloc usor. Acest aspect l-am observat in serile in care avem licitatii pentu obiecte vechi de arta iar numarul clientilor este mult mai mare.

Covorasul face fata cu brio oricarei incercari. Din neatentie, un client si-a aruncat tigarea pe covor iar acesta nu a fost ars, datorita materialului rezistent din care este fabricat.

Covorul Swisslon Plus m-a convins ca ar trebui sa incorporez si in locuinta mea unul, deaorece este usor de curatat si nu necesita multa ingrijire.

Recomand magazinul online Covoare-profesionale.ro, deoarece detin cele mai bune produse la preturi convenabile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *