Covorul de la intrare este esential

Se stie ca prima impresie conteaza indiferent de context. Daca vorbim, de exemplu, despre o companie, atat aspectul interior cat si exterior, reprezinta o carte de vizita. Felul in care se prezinta design-ul si aspectul firmei tale poate sa reprezinte 50% din succesul tau. De ce? Pentru ca oamenii pun pret si pe ambalaj. Este, pana la urma, o strategie de marketing si eu am simtit asta pe pielea mea. Acum doi ani, am reusit sa capat un contract de franciza cu o companie multinationala din Statele Unite. A trebuit sa gasesc locatia, sa amenajez interiorul si sa nu mai vorbim despre viitorii angajati. La putin timp dupa deschidere, firma-mama a trimis cativa membrii de top din Comitetul Director in inspectie, sa vada ce isprava am facut. Vizita a avut loc prin iarna si afara ninsese cu cateva zile inainte. Tipic romanesc, pe strazi namolul se amestecase cu zapada topita si aproape ca aveai nevoie de cizme de cauciuc ca sa traversezi bulevardul.

Desi staff-ul a fost adus cu o masina, de la locul de parcare si pana la intrarea in firma existau cateva petece de murdarie care s-au lipit cu patima de talpile pantofilor celor care trebuiau sa vada birourile. In momentul in care au intrat in cladire, urmele aratau ingrozitor si aproape ca se facuse lac sub ei cand au stat la masa. Am vazut ca, desi in rest erau multumiti de realizarile mele, ceva nu le convenea. Unul din manageri m-a luat deoparte si mi-a spus ca ar fi bine sa ma ocup si de exteriorul cladirii pentru ca asta este imaginea companiei pentru restul lumii si ca nu ar strica sa pun ceva la intrare care sa absoarba murdaria si umezeala. Am crezut ca intru in pamant in acel moment.

Chiar in acea zi, am intrat pe internet pentru a cauta covoarase intrare speciale. Pentru a evita astfel de situatii neplacute, am facut comanda numaidecat, de pe site-ul covoare-profesionale.ro, la un covor de cauciuc, de dimensiuni mai mari, care sa fie rezistent la umezeala si trafic intens. In doua zile a sosit comanda si a fost montat. Datorita materialului de pe interiorul covorului, acesta se adapteaza perfect pe orice tip de podea fara sa existe riscul ca va aluneca sau se va deplasa.

Si pentru a-mi “spala” momentul de neatentie in fata managerilor din America, am mai comandat si niste covorase personalizate. Am convenit cu echipa magazinului covoare-profesionale.ro sa inscriptioneze pe covoare logo-ul companiei si sa foloseasca inclusiv culorile noastre. Pot sa spun ca reactia managerilor a fost imediata. Am vazut multumirea unanima a membrilor prezenti si mi s-a dat acordul ca totul este bine si voi obtine si mai mult business din partea lor.

Nu as fi crezut niciodata ca un detaliu minor, si anume niste covoare, pot sa influenteze atat de mult o vizita de afaceri. Recomand tuturor celor care au un business sau reprezinta o multinationala sa se gandeasca la acest aspect. Uneori succesul sta in detalii mici si ar trebui sa tinem cont de asta.

Trebuie, si voi, sa incercati covorul Master Flex, in cazul in care nu doriti urme pe podeaua firmei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *