Cum alegem blatul ideal de mobila

Cand iti doresti sa te poti bucura de o casa cat mai eleganta si frumoasa in care sa poti petrece timp de calitate alaturi de familia ta, alege gama de mobilier ideala si gama de blaturi de mobila Protege Parol.

Alegerea blatului de mobilier este un proces in care tu ai nevoie sa stii care sunt cele mai importante criterii dupa care sa iti faci alegerea, astfel inainte de a te arunca cu capul inainte in alegerea blatului, trebuie sa te informezi foarte bine si sa vezi care sunt diversele tipuri de materiale de care sa ti cont si care sunt avantajele si dezavantajele fiecareia.

Gama de blaturi de mobila sunt de tip melaminate, termorezistente realizate fie din compozit sau piatra. Vezi mai jos tipurile de blaturi de mobila pe care le poti alege.

Blaturile din granit sunt ideale daca ai un buget mai mare si daca iti doresti sa scoti in evidenta frumusetea casei tale. Ele au duritate ridicata, sunt extrem de usor de utilizat si nu ai nevoie de substante speciale, iar frumusetea lor este ca vin in diverse variante si sunt rezistente la zgarieturi, lovituri si temperaturi ridicate. Chiar daca ele sunt mai scumpe, aceste modele de blaturi de mobila sunt alese de multi oameni pentru ca au aspect minunat si au durabilitate maxima.

Blatul de mobila trebuie neaparat sa se asorteze bine cu mobila din bucatarie daca iti doresti un look care sa atraga atentia celor care iti trec pragul.

Mai gasim si blaturi termorezistente care sunt mai ieftine decat cele din granit, ele imita foarte bine modelul blatului din piatra naturala 100% si au cost redus pana la jumatate. Ele sutn si rezistente la lovituri, zgarieturi si temperaturile ridicate – iar intretinerea este foarte usoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *