Cum alegem gelul de unghii potrivit-Janet Nails

Stim ca orice femeie care se respecta isi doreste foarte mult sa aiba parte de o manichiura cat mai frumoasa si eleganta de care sa se bucure multa vreme si care sa se potriveasca perfect cu makeup-ul ei dar si cu imbracamintea.

Tocmai de aceea pe site-ul Janet Nails vei gasi gama de geluri uv profesionale care sa iti dea sansa sa ai o manichiura cat mai frumoasa si eleganta care cu siguranta va atrage privirile din jurul tau.

Dar ca femeie trebuie sa fi mereu atenta la trendurile cand vine vorba de manichiura ta si sa alegi culoarea si forma unghiilor tale daca vrei cu adevarat ca ele sa aiba un aspect foarte ingrijit. Dar ce te faci atunci cand ai un job si responsabilitati care nu iti permit sa mergi la salonul de cosmetica pentru a-ti ingrijii unghiile?

Daca si tu esti o persoana ocupata dar ca isi doreste sa aiba o manichiura de nota 10 – ai nevoie de unghii false cu gel care sa aiba o culoare puternica si cu ajutorul carora sa asiguri faptul ca manichiura ta va avea o rezistenta indelungata si aspect de invidiat.

(P) Te invitam sa descoperi si gama de pile de unghii profesionale de la Janet Nails care sa iti dea sansa sa te bucuri de o forma a unghiilor tale cat mai frumoasa.

Astfel, unghiile cu gel au cateva avantaje majore prin care tu vei putea asigura fapul ca ele:

– vor avea o rezistenta mare cu durata de pana la cateva saptamani – in acest sens nu o sa mai trebuiasca sa iti bati capul prea mult cu ingrijirea lor.

– daca ai mici probleme cu unghiile naturale in sensul in care ele nu cresc sau sunt casante – poti sa apelezi cu incredere la unghiile cu gel – pentru ca ele vor proteja unghia.

– o sa ai o manichiura foarte frumoasa care sa aiba un aspect foarte ingrijit.

Ca sa alegi corect un gel de unghii trebuie sa fi atenta la mai multe elemente importante precum densitatea gelului care va determina cat de usor sau greu se poate modela produsul pe unghiile tale. Daca nu vei alege corect densitatea gelului de unghii acesta risca sa se scurga pe marginile unghiilor si sa ofere un aspect neingrijit.

Gelurile se mai pot alege si in functie de lungimea unghiilor tale – daca vrei sa ai o manichiura cu unghii lungi atunci iti recomandam sa utilizezi un gel uv mai dens care sa nu curga si care sa poata fi manipulat usor folosind fie penseta in curba C fie alte diverse pensete in functie de caz.

Dar in schimb daca iti doresti o manichiura cu unghii false mai scurte iti recomandam sa aleg un gel uv de densitate medie pentru ca el va fi mai usor de modelat si este recomandat pentru incepatoarele in acest domeniu.

Alege si o lampa de unghii-Janet Nails care sa iti dea sansa sa usuci in mod corect gelul aplicat pe unghie fara prea mari griji.