manere mobila

Cum alegem manerele de mobila potrivite

Este ușor să treceți cu vederea mânerele dulapului atunci când vă remodelați bucătăria sau construiți o casă nouă. La urma urmei, sunt destul de mici, ușor de instalat și nu costă la fel de mult, să zicem, un frigider sau dulapuri noi. Cu toate acestea, mânerele dulapului, numite și tracțiuni ale dulapului, și rudele lor apropiate, butoanele de dulap, pot face o diferență mare în aspectul și utilitatea bucătăriei tale. Vă folosiți hardware-ul dulapului de zeci de ori pe zi, iar în timp ce hardware-ul balamalelor nu este foarte vizibil, mânerele dulapului de bucătărie sunt de înaltă calitate și pot adăuga sau distrage aspectul bucătăriei dvs., în funcție de cât de atent alegeți dulapul dvs. de bucătărie butoane și mânere. Citiți pentru informații despre cum să alegeți mânerele dulapurilor care vă vor ajuta să vă dați bucătăriei aspectul dorit.

Butoanele dulapului de bucătărie sunt rotunde, adesea oferă bucătăriei un aspect primitor, în stilul casei, care funcționează în special în bucătăriile cu tematică. Mânerele dulapului de bucătărie și tracțiunile dulapului de bucătărie, pe de altă parte, pot oferi bucătăriei un aspect mai sofisticat sau mai elegant. Totuși, aceste distincții sunt destul de libere și puteți găsi o mulțime de mânere de dulap rustice de bucătărie, precum și butoane sofisticate pentru dulapuri de bucătărie, dacă doriți.

Între dulapuri și sertare, este posibil să aveți încă treizeci de mânere de dulap în bucătărie, ceea ce are un efect semnificativ asupra aspectului camerei, așa că veți dori să alegeți butoanele și tragerile care să se potrivească sau să completeze decorul bucătăriei. Dacă bucătăria dvs. are un aspect modern, luați în considerare alegerea unui mâner al dulapului care are unghiuri și un design foarte simplu sau un buton pătrat. Rețineți că puteți găsi butoane și trageri într-o serie de modele diferite, astfel încât dacă aveți o bucătărie cu tematică toscană, puteți găsi butoane pentru dulapuri de bucătărie ștampilate cu struguri, iar dacă aveți o bucătărie rustică, puteți găsi dulap de bucătărie mânere din fier forjat răsucit.

După ce știți dacă doriți mânere sau butoane pentru dulap și ce fel de design doriți, veți dori să alegeți un material și un finisaj. Tragerile și mânerele dulapului vin într-o varietate de materiale, de la plastic ieftin la alamă lustruită de înaltă calitate. De regulă, mânerele dulapului din nichel sau din oțel inoxidabil dau de obicei un aspect mai modern și mai sofisticat unei bucătării, în timp ce mânerele din bronz și alamă deseori proiectează un aspect antic sau rustic. Majoritatea materialelor vin în diferite finisaje, de la lucioase lucioase până la finisaje antice închise, așa că sigur vei putea găsi ceva care să se potrivească cu decorul bucătăriei tale.

Cele mai importante două caracteristici de luare a deciziilor se referă la orice mânere de mobila de la Protege Parol este funcția și designul pentru care ne plac mânerele sau butoanele. Cu toate acestea, știm cu toții că o bucătărie este un loc care este mai predispus la mizerie, deoarece toate gătitul și prăjirea au loc acolo. Așadar, pentru a îmbunătăți durata de viață a unui dulap de bucătărie, este obligatoriu să le salvați de la mizerie și să le curățați zilnic. În mod similar, știm cu toții că dulapurile din diferitele noastre părți ale casei dau un aspect uimitor aspectului general al unei case și se expun cu mâinile noastre de multe ori într-o zi.

Descoperiti si gama de blaturi pentru mobila de la Protege Parol pentru un plus de eleganta in casa dvs.