Cum mai vedem lumea?

Din fericire, în ziua de astăzi putem vedea lumea cam în ce fel dorim. În aer liber sau pe un ecran, de pe terasa unui zgârie-nori sau din curtea plină de tufănele a bunicii, din scaunul tapițat al avionului sau din șaua unei motociclete. Lumea poate fi în mișcare, așezată, intimă sau exotică, efervescentă, tropicală sau polară…O varietate uriașă de posibilități ne îmbie la experiențe la fel de variate și originale, căci putem vedea lumea fix cum vrem și de unde vrem. Și totuși, putem găsi un loc comun din care lumea se vede cel mai bine: vacanța. Căci vine vara, iar vara lumea se vede din vacanță!

Ochelari de soare originali pentru experiențe originale

Dacă pleci în Insule poți vedea lumea dintr-un hamac sau prin paiul de bambus al unui cocktail răcoritor. Dacă alegi marile festivaluri, atunci o vei privi prin ochii și în ritmurile artiștilor preferați. Pentru recuperarea copilăriei, o poți privi din vârful unei căpițe proaspete, iar dacă alegi să traversezi cât mai multe meridiane, e clar că vrei să o privești din toate unghiurile. Indiferent unde alegi să pleci în vacanță și ce alegi să trăiești, experiențele de calitate vor rămâne pentru totdeauna în arhivele sufletului. Iar pentru că din vacanță lumea se vede prin ochelari de soare, OPTIblu vine în întâmpinarea tuturor exigențelor. Fie că vorbim despre ochelari de soare pentru aventurieri, pentru romantici, pentru boemi sau, dimpotrivă, pragmatici și calculați, ochelari de soare pentru părinți sau pentru bunici, pentru priviri seducătoare sau iscoditoare, OPTIblu acoperă un spectru larg de personalități, atitudini, vârste și estetici. Ochelari retro-chic pentru experiențe aproape VIP, ochelari de tip aviator pentru cele mai palpitante călătorii, forme geometrice sau minimaliste pentru gusturi clasice sau, dimpotrivă, excentrice. Și toate la adăpostul calității. Așa că oricât de excentrică sau liniștită va fi vacanța ta sau oricât de capricios ai fi, aici îți vei găsi, cu siguranță, nu numai ochelarii de soare care ți se potrivesc, ci și ochelarii de soare mood-friendly. Adică acei ochelari care nu îți strică dispoziția, lăsându-te baltă când îți este lumea mai dragă. Pentru că brand-urile de ochelari de soare pe care le regăsim în oferta OPTIblu garantează longevitatea oricărei alegeri. Diesel, Cartier, Dior, Armani, Jimmy Choo, Polaroid și muuuulte alte mărci de încredere vor veghea constant la tonusul pozitiv al oricărei călătorii și al oricărei experiențe. Și tocmai pentru ca originalitatea vacanței să depindă numai de tine și nu de hazardul accidentelor neplăcute.

Ochelarii de soare prietenoși

Lumina solară poate fi deopotrivă prieten și dușman. Iar marii producători de ochelari de soare nu numai că știu asta, dar și pun la dispoziție toate tehnologiile necesare pentru a face din aceasta un prieten: filtre care protejează împotriva razelor UVA și UVB, lentile polarizate care să te ferească de reflexiile puternice sau lentile nepolarizate, dar cu protecție UV. Câte o tehnologie pentru fiecare nevoie sau pentru toate la un loc. La OPTIblu gasești toate resursele pentru a-ți transforma ochelarii de soare nu numai într-un accesoriu stilistic, ci și într-un prieten care să aibă grijă de sănătatea ochilor tăi. Varietatea impresionantă de modele și de specificații tehnice garantează combinația ideală pentru fiecare. Orice formă de ramă ți-ai dori sau orice soi de lentilă, culoare sau filtru, cu siguranță, undeva în panoplia OPTIblu combinația ideală te așteaptă să o descoperi. Căci calitatea este nu numai cel mai bun prieten al bunului gust și cel mai loial prieten al confortului psihic, ci și cea mai bună garanție a sănătății, în special când avem de înfruntat un adversar așa subtil cum este lumina solară. Pentru a-ți asigura originalitatea și securitatea vacanței, transformă un accesoriu într-un beneficiu real, fă din ochelarii tăi de soare un prieten. Ai la dispoziție pentru asta o gamă impresionantă de modele și specificații tehnice. La OPTIblu. Pentru a privi lumea cu stil și-n siguranță!