Cum optimizam site-ul pentru cautarile locale

Acesta este cel mai complet ghid de optimizare site ecommerce din Romania!

Afla mai multe despre ce inseamna SEO si care sunt beneficiile optimizarii site-ului tau citind articolul de mai jos:

CE INSEAMNA OPTIMIZAREA SEO!

In acest ghid vei afla exact ce trebuie sa faci pentru a optimiza magazinul online cu scopul ca acesta sa fie mai bine clasat in motoarele de cautare.
De ce conteaza SEO pentru magazinele online?

Un studiu realizat de NChannel arata ca un client potential incepe o experienta de cumparare cu o cautare pe Google. Alt studiu efectuat de Kissmetrics arata ca 33% din traficul unui magazin online vine de pe motoarele de cautare.

Dupa cum poti vedea este imposibil pentru un magazin online sa supravietuiasca fara o strategie de optimizare SEO. Din pacate optimizarea SEO este complexa si competitiva. Nu doar ca tu concurezi impotriva rivalilor, dar trebuie sa fi foarte atent si la factorii de clasare precum viteza, experienta utilizatorului, CTR.

Dar din fericire baietii de la STAR MARKETING ti-au pregatit un ghid complet de optimizare seo pentru magazinele online de tip Ecommerce.

Lista de fata este cea mai comprehensiva lista de tehnici de alcatuire de link-uri de pe Web, punct. Am creat aceasta lista pentru ca cele mai bune metode nu se gasesc intr-un singur loc, pe cand celelalte liste mai complete de pana acum sunt depasite deja.

De retinut inca de la inceput: mi-am dat silinta sa le categorizez in functie de apartenenta (ex. Local, Platit, Evenimente etc.) [Local, Paid, Events], dar multe din ele oricum se intersecteaza si pot fi incluse in mai multe capitole. De exemplu, sponsorizarea unui eveniment ar putea fi usor trecuta la sectiunea platit si evenimente [paid & events], dar a trebuit sa aleg una dintre ele.

Nu uitati asta in cazul in care cautati doar tactici pentru evenimente.

Un alt detaliu: aceste tehnici pot fi aplicate in multe metode diferite. De exemplu, cazul vizitatorilor care pot post ape blog poate fi trecut la sectiunea bazata pe continut [content-based], dar o poti face o tehnica locala daca, de exemplu, detii un restaurant si postezi doar pe forumuri culinare locale.

Citeste ghidul SEO pentru cautari locale pe site-ul Star Marketing.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *