Cum sa alegem blaturile de mobilier

In ziua de azi orice persoana isi doreste sa aiba o casa eleganta si moderna de care sa se poata bucura alaturi de familie si cei dragi ei. De aceea este important sa alegi corect mobilierul din casa ta dar si accesoriile potrivite.

Blaturile de mobilier sunt suprafete care sunt utilizate mai ales in bucutarie si sunt in diverse forme si dimensiuni. Ele sunt alese in primul rand dupa suprafata si material – acesta este un criteriu foarte important de care sa ti cont.

Aceasta bucata de mobilier este foarte solicitata si este folosita in fiecare zi, iar materialul trebuie sa fie tare, dur si sa nu se zgarie usor si rapid.

Sunt mai multe blaturi de mobilier de care sa ti cont:

-> Blaturile din quartz sunt rezistente si au un procent mare de quartz in compozitie. Are o suprafata mai neporoasa – si in acest fel nu se va pata si nu va retine bacteriile si grasimea. Trebuie sa stii ca acest blat este foarte rezistent la zgarieturi.

-> mai gasim blaturi de mobilier din granit de la Protege Parol care sunt ideale pentru bucatariile moderne si au un grad de rezistenta la caldura foarte mare – astfel poti sa pui usor oalele si tigaile incinse pe blat fara griji. Aceste modele de blaturi sunt foarte bune ca si raport calitate-pret si iti da sansa sa iti amenajezi casa asa cum vrei.

-> mai gasim si blaturi de mobilier din marmura care au un nivel de intretinere foarte bun si o culoare care atrage atentia. Avantajul acestui tip de blat este ca este foarte usor de intretinut si are culori frumoase.

Te invitam sa descoperi si gama completa de fronturi de mobilier nou de la Protege Parol pentru a te bucura de eleganta maxima in casa ta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *