Cum sa alegem firma de rent a car potrivita

Atunci cand vrei sa pleci in vacanta cu familia sau cu prietenii tai trebuie sa te gandesti la ce tip de masina vrei sa inchiriezi pentru a avea o vacanta de succes.

Astfel cand vine vremea alegerii firmei de inchirieri auto in Oradea sau in orice oras din Romania trebuie sa fi atent la cateva criterii importante precum:

1. Tipul de masina de inchiriat

Este foarte important sa intelegi ca masina cu care vei pleca in vacanta/calatorie trebuie sa fie adegvat echipata pentru ca tu sa nu ai surprize neplacute pe drum. Astfel masina trebuie sa fie spatioasa indeajuns atat daca esti tu singurul pasager si daca mai ai alte persoane in autovehicul.

Vezi cate persoane veti fi in masina inainte sa te hotarasti sa suni sau sa rezervi masina dorita.

Pe langa asta uita-te sa vezi si cate bagaje vei avea cu tine. Trebuie ca acestea sa incapa confortabil in portbagaj.

2. Vezi bugetul disponibil pe care il ai la indemana pentru a alege masina de inchiriat. Degeaba iti doresti sa inchiriezi un BMW sau Audi sau Mercedes daca ai buget de Polo sau de Fiesta. Vezi si ce taxe in plus trebuie sa platesti pentru dotarile suplimentare. Unele firme de rent a car te vor taxa daca depasesi un numar de kilometrii.

Pe langa asta vezi daca va trebui sa platesti si pentru predarea si preluarea masinii. Unele firme de inchirieri te vor taxa daca vei lasa sau ridica masina din alta parte.

Trebuie sa fi atent si daca masina este corespunzator echipata cu GPS, asistenta rutiera sau cu scaun de copil.

Vezi daca masina are asigurare CASCO, RCA si este cu ITP-ul la zi.

Cu ajutorul Expert Auto Rental Timisoara tu vei avea parte de calatorii reusite in fiecare zi datorita serviciilor de calitate europeana.

Inainte de a inchiria un autoturism este indicat sa studiati ofertele mai multor firme si sa descoperiti care este cel mai bun pret, desigur in raport cu calitate si servicii. De asemenea, nu ezitati sa cautati promotii si reduceri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *