Cum sa alegi lampa cu uv potrivita

Daca te confrunti cu problema unghiilor moi ce se rup usor sau poate iti doresti sa ai unghii frumoase care sa aiba o forma eleganta atunci ar trebui sa iei in considerare sa iti aplici unghii false pentru ca ele rezista mai mult in timp si au forme elegante si usor de intretinut.

Dacă vrei să ai unghii frumoase cu aspect natural Atunci poți opta pentru unghiile pe baza de gel. primul lucru pe care trebuie să faci este să aplici gelul UV pe unghie naturală apoi să introduci unghiile în lampa cu UV pentru a da un aspect strălucitor și un plus de rezistență unghiilor tale

Lămpile cu ultraviolete au devenit foarte populare în domeniul manichiurii pentru că ușurează foarte mult munca atunci când sunt folosite cu gel la care se întăresc la impactul cu lumina lămpilor cu UV.

Poate te vei întreba ce fel de lampă cu UV să folosești pentru a obține manichiură sau pedichiură de nota 10.

De aceea echipa noastră Îți va arăta cum să îți alegi lampa cu UV potrivită pentru a obține o manichiura de nota 10 și manichiură în rezistent în timp

Dacă vei folosi lămpi cu UV și geluri cu ultraviolete pe unghiile false vei avea un rezultat care să țină până la patru săptămâni.

Fiind un proces complex manichiura cu gel implică mai multe ustensile precum geluri cu ultraviolete lampi UV tehnici de construcție sau reconstrucție dar și cele de modelare.

Toate lămpile cu ultraviolete folosesc același principiu de funcționare folosesc o sursă de radiație luminoasă care are scopul de a usca și întări gelul pe unghie

Găsim două tipuri de lămpi cu ultraviolete tuburi sau cele cu UV și cu led

-cu ultraviolete cu led sunt mai costisitoare dar producătorilor garantează o durată de viață mult mai lungă față de celelalte lampi simple.

Lampa cu UV cu led extragerea potrivită pentru orice salon sau pentru persoanele care își fac unghiile acasă Deoarece ele sunt mai rezistente și din punct de vedere al randamentului oferit

Astfel a pe saitul nostru găsești o gamă variată de lămpi cu ultraviolete la cele mai bune Standarde și prețuri Excelente.

Vezi si gama de geluri de unghii profesionale de la Janet Nails pe site dar si gama de pile de unghii profesioanale.