Cum sa alegi pila de unghii ideala

Pentru a te putea bucura cu adevarat de o manichiura frumoasa si eleganta ai nevoie de o forma bine realizata. Pentru asta iti recomandam gama de pile de unghii-Janet Nails care sunt de calitate superioara si ajuta la constructia unor forme frumoase a unghiilor tale protejandu-le in acelasi timp.

Aceste pile de unghii se aleg dupa forma, marime, culoare, dar cel mai important dupa gradul de abrazivitate.

Acest grad de abrazivitate este inscriptionat pe pila si are un numar de la 60-600.

Haideti sa vedem cum se alege o pila de unghii dupa gradul de abrazivitate.

Pentru a utiliza pila pe unghii dure – cum ar fi cele false iti recomandam sa alegi o pila care are un grad de abrazivitate intre 60-240 – ele fiind mai dure.

Daca vrei sa ai o manichiura construita pe unghii naturale iti recomandam pilele cu grad de abrazivitate mai mare intre 300-600 pentru ca ele sunt mai fine si vor proteja unghia.

Pe piata din Romania gasim diverse tipuri de pile de unghii dupa cum urmeaza:

– pilele metalice – ele nu sunt toate diamantate, multe fiind doar din metal – cu un grad mare de duritate si pot sa rupa stratul de cheratina. Avem insa grad de granulatie mai fin pentru a fi utilizate pe unghii naturale.

– pilele de carton – sunt ideale pentru unghii fine, naturale – avand si granulatie pentru unghii false.

– pile de sticla – sunt extrem de fine – pentru unghiile sensibile si moi. Daca folosesti aceasta pila pentru unghii false, ea se va toci rapid.

Descopera pe site-ul Janet Nails intreaga gama de pile de unghii cu diverse grade de abrazivitate pentru a te putea bucura de o manichiura frumoasa si cu o forma bine construita.

Pe langa gama de pile iti recomandam sa vezi si gama de lacuri de unghii diverse cu nuante variate pentru un plus de eleganta si stil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *