Cum sa reduci viteza de incarcare a site-ului tau

Viteza site-ului dvs. influențează rata de respingere și clasamentul SEO
40% dintre oameni vor părăsi un site web care durează mai mult de 3 secunde pentru încărcare
Pagina de pornire medie pentru site-urile de călătorie se încarcă în 3,39 secunde
Creșteți viteza site-ului dvs. prin optimizarea imaginilor, utilizând un design simplu și configurarea memoriei cache

Pe masura ce tehnologia se imbunatateste, am devenit mai putin rabdatori. Astăzi, ne așteptăm să găsim informațiile pe care le căutăm în câteva secunde. Vrem ca site-urile web să se încarce rapid, indiferent de dispozitivul pe care îl folosim și, dacă nu, vom pleca.

Cât de nerăbdători suntem noi? Potrivit companiei Kissmetrics, 47% dintre consumatori se așteaptă ca o pagină Web să se încarce în 2 secunde sau mai puțin, iar 40% dintre oameni vor abandona un site web care durează mai mult de 3 secunde pentru încărcare. Deci, dacă site-ul dvs. este prea lent, vă costă bani.

Vitezele de încărcare lentă vă pot costa înainte ca cineva să ajungă chiar pe site-ul dvs. Acest lucru se datorează faptului că Google include viteza paginii în algoritmul său de clasificare. Site-urile web care nu se încarcă rapid vor apărea mai puțin în rezultatele căutării.

Imaginile joacă un rol esențial pe site-urile web ale hotelului. Acestea permit cumpărătorilor de călătorii să vizualizeze experiența la fața locului și pot contribui la crearea unei conexiuni emoționale care influențează intenția de cumpărare.

Pagina dvs. de pornire ar trebui să conducă cu imagini de înaltă calitate pentru a atrage atenția, dar acestea pot reduce viteza site-ului. Dacă nu le afișați în dimensiune completă, atunci ar trebui să le scalați corespunzător pentru a reduce timpul de încărcare a paginilor. De exemplu, o imagine care are 1000 x 1000 pixeli, dar este afișată doar la 100 x 100 pixeli, trebuie încărcată de 10 ori mai mult decât este necesar, ceea ce are impact asupra timpilor de încărcare.

Citeste mai multe in ghidul de optimizare a vitezei de incarcare a site-ului pe Blogul Star Marketing.

Afla si cum sa optimizezi imaginile de pe site pentru a reduce viteza de incarcare a site-ului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *