ponturi-pariuri-online

Cum se castiga existenta din pariurile sportive

Dirk Paulsen este un parior profesionist de 60 de ani, acesta intretinandu-si familia doar din sumele pe care le castiga din pariurile sportive. Drik si-a descoperit pasiunea pentru pariurile sportive inca din liceu, el fiind un mare amator de table si de black jack. Mai tarziu a devenit interesat de fotbal, iar in jurul varstei de 25 de ani a plasat si primul pariu sportiv, pe care l-a pierdut. Dirk a ineteles rapid ca nu este suficient ca un parior sa aiba parte doar de noroc.

  1. Strategie si statistica

El a spus ca nu are nici o echipa favorita si nici un numar norocos. Pentru el, cea mai importanta este matematica. Primul pariu pe care l-a facut a fost facut incercandu-si norocul si l-a pierdut. Acest lucru i-a schimbat intreaga perceptie pentru acest fenomen. De-a lungul carierei sale s-a concentrat pe subtilitatile statistice pentru a dezvolta propriile sale clasamente precise, prin intermediul acestor clasamente reusind sa monitorizeze performantelor echipelor. Dirk mizeaza pe eficienta clasamentelor, dar si a tabelelor pentru ca acestea prezinta o ierarhizare clara a pefromantelor echipelor.

  1. Controlul foarte bun

Dirk recomanda persoanelor care ating castiguri substantiale, sa-si tina in control accesele de grandomanie, in special in cazul incepatorilor. Daca un parior reuseste sa aiba un pariu cu care reuseste sa faca multi bani acesta ar trebui sa-si ia o vacanta si sa stie ca norocul nu va dura la nesfarsit.

  1. Norocul poate fi masurat

Dirk a gandit si o ratie a norocului, el reusind sa-si calculeze cu usurinta sansele pe care le are in cazul unui pariu si anume daca acesta va fi sau nu reusit. Pariorii profesioniti, dar si jucatorii de noroc cunosc acest substrat al norocului si stiu cum sa puna lucrurile in balanta, astfel incat sa ia decizii cat mai bune in ceea ce priveste activitatea pe care o desfasoara. Secretul consta de fiecare data in detasarea emotionala, dar si subiectiva in raport cu miza. Acest lucru ofera jucatorului posibilitatea de a avea o perspectvia de ansamblu mai clara.

Daor amatorii sunt caracterizati prin testarea norocului, precum si prin jocul la hazard. Ei vad prin pariul sportiv o modalitate de a se confrunta adesea cu tentatia de a paria impotriva cifrelor, dar si a statisticilor. Acest lucru se intampla atunci cand sunt bine dispusi si plini de incredere. Este important sa pariati mereu cu mintea limpede, pentru ca actiunile irationale duc la pierdera banilor.

Astfel, intocmeste-ti o lista cu ponturi pariuri pentru ziua respectiva, elimina-le pe cele in care nu crezi si intocmeste biletul sau biletele pe care le vei juca in acea zi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *