Curs Manichiura Timisoara-Janet Nails

Poate te-ai gandit de mult ori ce meserie si cariera sa iti alegi pentru a fi fericita si a-ti face programul cum doresti tu?

In acest articol vei afla mai multe despre avantajele carierei de manichiurista si cum te poti bucura de ele.

In primul rand cu toate vrem ca si clientele noastre sa fie multumite de lucrarea de pe unghiile lor, iar la finalul procesului de manichiura, cand clientele sunt fericite si multumite atunci simtim cu adevarat ca am facut o treaba buna.

Astfel vei avea sansa in cariera ta de stilist-protezist sa iti faci multe cliente fericite, iar la final tu sa stii ca ai facut o treaba buna.

Pe langa fericirea si multumirea clientilor tai, in meseria de manichiurista intalnesti mereu oameni noi cu care sa lucrezi. Acest lucru iti va deschide noi oportunitati de cariera si prietenii.

Legat de cunoasterea de oameni noi, in aceasta cariera nu te vei plictisii pentru ca mereu vei face lucruri noi si manichiuri diverse pentru clientele tale.

Daca si tu vrei sa faci primii pasi in domeniul beauty te invitam sa iei parte la un curs de manichiura in Timisoara sustinut de echipa Janet Nails.

Avand o experienta de 14 ani in domeniul beauty, echipa noastra a imbunatatit radical calitatea cursului – punand mai mare accent pe partea practica a lucrurilor si avand o durata de 100 de ore.

Cursul nostru va avea loc in Timisoara, pe strada Prahova nr 4 – la sediul nostru unde poti lucra indeaproape cu produse de manichiura profesionale, vei avea reducere de 20% la toate produsele pe durata cursului, vei avea partea de toata atentia trainerilor si de indrumare constanta, vei putea sa pui in practica toate cunostiintele teoretice si la finalul cursului vei primi o diploma certificata de la Ministerul Muncii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *