Cursuri de manichiura Timisoara

Pentru ca orice doamna si domnisoara isi doreste sa aiba unghii elegante si frumoase zi de zi de care sa se poata bucura, echipa Janet Nails iti vine in ajutor cu un curs de manichiura pentru incepatoare in Timisoara.

Daca si tu vrei sa inveti mai multe despre arta de a realiza manichiuri elegante si frumoase pentru tine sau clientele tale atunci echipa Janet Nails iti vine in ajutor cu un curs de stilist-protezist in Timisoara.

Avand experienta in domeniu de peste 14 ani, echipa Janet Nails a fost una dintre primele firme si institutii care a fost pionerii acestei meserii in domeniu, iar cu trecerea timpului ne-am dat seama ca acest curs se poate imbunatatii adaugand mai multa valoare pentru cursante.

Astfel am studiat si analizat cu atentie toate elementele importante ale acestui curs ce pot fi imbunatatite – si am ajuns la concluzia ca putem sa imbunatatim formatului cursului pentru ca tu sa primesti mai multe informatii de calitate si utile si pentru ca tu sa ai parte de mai multe ore de PRACTICA in care sa poti pune in aplicare tot ce ai invatat la partea teoretica.

In acest fel cursul are un nou format cu o durata de 100 de ore de curs care se vor desfasura pe durata a 12 zile si jumatate pentru ca tu sa poti avea o diploma de certificare de la Ministerul Muncii in mai putin de o luna.

La curs vei lucra cu produse de calitate sub brandul Janet Nails, la finalul cursului vei putea lua cu tine acasa kitul de produse cu care ai lucrat si nu l-ai utilizat complet.

Vei mai beneficia de reducere de 20% la toate produsele pe durata cursului.

Alt avantaj mai este ca vei face multe ore de practica si fiind asistata de trainer cu experienta in domeniu care sa te indrume si sa iti ofere sfaturi utile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *