Cursuri Manichiura Timisoara-Janet Nails

Daca vrei sa ai un job si o cariera in care sa nu te plictisesti si sa intalnesti o gramada de oameni faini, echipa JANET NAILS iti vine in ajutor cu noile cursuri de manichiura in Timisoara pentru incepatoare in care sa inveti cum sa dezvolti manichiuri frumoase si elegante.

Avand o experienta de peste un deceniu in domeniul beauty si manichiurii, echipa noastra a imbunatatit constant acest curs de manichiura si a pus accent pe partea practica in care tu sa pui in aplicare cunostiintele de la cursul teoretic.

Astfel programa a fost optimizata si s-a ajuns la un numar de 100 de ore totale de curs care se impart pe 12 zile lucratoare si jumatate – aproximativ 3 saptamani.

Cursul este unul certificat de la Ministerul Muncii si asigura calificarea ta in domeniu.

Iata cateva din avantajele acestui curs de manichiura Janet Nails:

– vei lucra cu produse profesionale de manichiura din gama noastra
– vei avea ca bonus – produsele consumabile care nu au fost utilizate in totalitate la curs
– vei avea multe ore de practica in care sa pui in aplicare tot ceea ce ai afla la partea teoretica
– vei fi asistat de un trainer certificat si cu experienta care sa te indrume pe durata cursului pentru ca tu sa intelegi toate elementele
– la finalul cursului vei primi o diploma de la Ministerul Muncii care sa certifice faptul ca tu ai urmat un curs de calificare

Kitul cu care vei lucra la cursul acesta de manichiura este compus din produse profesionale Janet Nails care iti sunt puse la dispozitie pentru ca tu sa pui in aplicare cunostiintele teoretice.

Iata cateva elemente importante ale kitului de manichiura – pile drepte si pile banana/ periute, role de servetele/ tipsuri diverse/pensule/ geluri profesionale/baze, etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *