Da-i casei tale un stil diferit

Sunt o multime de persoane care au mostenit casele in care au stat bunicii lor, dar care nu stiu cum sa le dea un stil unic. Sau poate esti pasionat de casele vechi si iti doresti ca si tu sa devii proprietarul unui astfel de monument. Decoreaza-ti vechea casa cu mobilier nou, dar cu spirit vechi care sa te trimita cu gandul la vremurile de alta data si care sa te scoata din rutina zilnica oferindu-ti linistea si relaxarea necesara. In cazul in care nu ai gasit mobila potrivita pentru casa visurilor tale, eu te sfatuiesc sa iti faci propria ta mobila la comanda.Este o modalitate mult mai rapida si mult mai buna deoarece poti fi sigur de calitatea lemnului si a materialelor din care aceasta este fabricata. Creaza-ti un mobilier la comanda care sa se imbine perfect cu stilul in care este construita casa ta. Poti alege dintre urmatoarele stiluri prezentate mai jos.


Vorbind de o casa veche, noi iti propunem aranjarea acesteia intr-un stil clasic, acest tip de mobilier fiind inspirat, de cele mai multe ori, din epoca Victoriana. Caracteristicile definitorii ale mobilierului sunt date de opulenta pieselor, de materialul bine conturat si de liniile fin trasate pe aceasta.
Aspectul traditional, este format in mare parte din piese de decor simple, cu diferite motive populare si din lemn dur, nefinisat. De cele mai multe ori piesele de mobilier de acest gen sunt formate in totalitate din lemn, fiind lipsite de piese metalice sau artificii de acest gen. Poti intalni astfel de mobila in casele batranesti de la tara.
Stilul Federal este acel stil intalnit in filmele vechi americane, cu piese mari si lucioase de mobilier. Acest gen de mobila este construit in totalitate din lemn masiv, in special din stejar. Liniile simple sunt definitorii pentru aceasta. De asemenea, scaunele mari din piele sunt si ele prezente. Toate aceste elemente dau nastere unui spatiu somptuos si serios. Sobrietatea este cuvantul care defineste in totalitate acest tip de mobiler.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *