La fel ca in lumea automobilelor, si in lumea electrocasnicelor exista ierarhii. Cele mai apreciate electrocasnice sunt cele care provin din Germania si Japonia. Insa, consider ca electrocasnicele japoneze sunt cateodata mai bune pentru anumite lucruri.

De exemplu, gama de aparate de aer conditionat Daikin pe care am gasit-o pe magazinul meu preferat online.

Magazinul se numeste Climatico si detine o gama foarte mare de produse electrocasnice pe care le comercializeaza mereu la preturi fara concurenta!

Gama de electrocasnice Daikin oferita de Cliamtico este foarte mare, lucru care permite clientilor sa poata alege in functie de bugetul si preferintele lor.

Acest lucru incurajeaza, in opinia mea de client, deoarece daca nu iti permiti ultimele modele poti oricand alege un model mai vechi.

Pentru aerul conditionat am ales un aparat Daikin modelul Perfera Bluevision FTXM71M-RXM71M Inverter 24000 BTU.

Acest model de aer conditionat Daikin este unul foarte performant, deoarece are incorporat cea mai noua tehnologie din gama celor de la Daikin.

Aerul conditionat este dotat cu un filtru care este anti-alergeni, anti-bacterian, anti-praf si deodorizant.

Nivelul de zgomot pe care il produce atunci cand intra in functia de racire este de 62dB. De asemenea, magaziul Climatico ofera pentru acest produs o garantie de 36 de luni. In cazul in care aparatul prezinta nereguli va fi imediat schimbat.

Produsul a fost livrat de catre curier si costul de transport a fost gratuit. Climatico s-a asigurat sa impacheteze cu grija coletul pentru ca produsul sa nu fie lovit pe drum.

Am fost foarte multumit de tot serviciul lor de vanzari si cu siguranta am sa mai cumpar de pe site-ul Climatico.ro.

Magazinul online detine o multime de produse din gama electrocasnicelor care sunt de cea mai buna calitate.

Recomand magazinul pentru cei care isi doresc mai mult decat un simplu aparat de aer conditionat. Cu produsele Daikin veti primi o grantie de a va bucura de acest aparata toata viata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *