Danabol un steroid foarte cunoscut

Danabol un steroid foarte cunoscut

Danabol este unul dintre cei mai cunoscuti steroizi din lume. Acesta este un steroid oral raspandit la nivel mondial. Desi se gaseste si sub forma injectabila nu este atat de des utilizat precum cel comprimat.

          Steroizi un pericol pentru sanatate?

Steroizii sunt cel mai des utilizati de catre barbatii care isi doresc sa aiba parte de rezultate vizibile intr-o perioada scurta de timp. Danabol 10 mg este realizat pentru a fi la fel de anabolic precum testosteronul si sa aiba o actiune rapida.

Danabol iti ofera rezultatele pe care le doresti intr-o perioada scurta de timp. Cu ajutorul lui se poate creste in greutate foarte mult in doar cateva saptamani. Cresterile sunt date de consumul zilnic de acest steroid. Persoanele care il folosesc sunt cele care isi doresc sa puna masa musculara intr-o perioada scurta de timp.

Efectele secundare ale acestui produs sunt multiple. Printre ele putem enumera: retentia apei in organism, marirea tensiunii arteriale, intensificarea palpitatiilor dar si acnee masiva pe gat, fata, orace, spate si umeri. In plus consumul excesiv de Danabol poate accelera calvitia, poate duce la cresterea parului pe corp, la marirea agresivitatii si poate afecta negativ prostata.

Chiar daca nu iti dai seama pe moment consumul de steroizi nu poate decat sa iti faca mai mult rau. Acestia iti vor imbunatati aspectul fizic dar iti vor afecta sanatatea mai mult decat iti dai seama. Imbunatatirile pe care le vei avea se vor ridica la inaltimea asteptarilor tale.

Marea majoritate a steroizilor au un efect toxic pentru ficat. Trebuie sa ai mare grija la modul in care iti administrezi acesti steroizi. Vei vedea ca in timp acestia iti vor afecta sanatatea ma mult decat ti-ai da seama.

Pana la urma ai nevoie de produse care sa te ajuta sa arati bine dar si sa te pastrezi sanatos. Este foarte important sa ai grija la aceste aspecte deoarece steroizii sunt produse destul de nocive.

Cel mai bine este sa consulti un medic inainte de a-ti administra toate aceste produse. Mai ales ca pe piata sunt prezente multe produse falsificate. Acelea cu siguranta sunt si mai nocive fata de produsele originale.

Daca vrei sa arati bine nu trebuie sa investesti sume colosale de bani in steroizi. Poti arata foarte bine extrem de usor. Ai grija sa te antrenezi corespunzator si sa ai parte de o dieta echilibrata. Acestea sunt principalele solutii pentru a avea un aspect fizic frumos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *