workstation

De ce ar trebui sa cumparati o statie de lucru refurbished?

Vanzarile de statii de lucru sunt din ce in ce mai comune, multe companii punandu-si la dispozitie aceste statii de lucru dupa o perioada de folosire. Probabil ca ati auzit deja de conceptul de arbitraj si anume de a exploata punctele slabe dintr-o structura economica, astfel incat sa iesiti in fata.

Exista unele magazine asadar care pun la dispozitia clientilor produsele refurbished. Aceste produse, desi ar putea parea niste produse care sunt schimbate datorita faptului ca nu mai sunt utilizabile, lucrurile nu stau deloc asa. Ele sunt produse la fel de bune si mai mult decat atat, aceste produse au si numeroase avantaje.

Utilizatorii se pot bucura asadar de aceste produse refurbished si pot avea in vedere avantajele pe care ele le ofera. Companiile foarte mari au nevoie sa faca upgrade-uri mai frecvent decat utilizatorii mai mici, de aceea ele isi schimba hardware-ul frecvent. Acesta este motivul pentru care a aparut si piata aceasta de refurbished. Aceasta piata este una in crestere, iar din ce in ce mai multe companii mai mici au inceput sa profite de pe urma ei.

Produsele refurbished precum este si cazul acestor statii de lucru sunt produse puse in vanzare chiar de producatorii acestora. Firme precum Dell, Lenovo sau chiar HP le repun in vanzare, imediat ce ele trec toate verificarile de rigoare. Firmele compun asadar aceste workstationuri intr-o stare perfecta de functionare, ce pot fi vandute ca produse aproape noi. Ele nu pot fi considerate a fi produse second hand si sunt la fel de bune ca produsele noi din magazine.

Motivul pentru care aceste workstationuri refurbished sunt atat de apreciate este ca pretul lor este unul accesibil. Descopera workstation pret. Firmele nu vor trebui sa dea pe aceste statii de lucru sumele mari din magazine luate ca noi, ci vor putea sa se orienteze catre niste produse refurbished. Aceste produse au garantia de doi ani si anume garantia pe care o gasim in general chiar si la produsele noi. Pe langa aceasta garantie, mai exista si posibilitatea extinderii acestia, de aceea ea se va putea extinde chiar si la 5 ani.

Statiile de lucru luate ca refurbished sunt si o modalitate excelenta de a recicla si anume de a refolosi anumite produse fara a mai sustine consumerismu adica achizitionarea de produse noi, cand exista deja produsele respective disponibile la alta  firma. Acest lucru va fi posibil chiar la un pret mult mai redus si in acelasi timp de a va bucura de toate avantajele oferite de produsul refurbished si anume de puterea pe care o ofera o statie de lucru noua. Este o idee buna asadar sa aveti in vedere o astfel de statie de lucru.

Inainte de a alege o statie de lucru potrivita, va trebui sa va ganditi si daca aceasta este optiunea cea mai indicata pentru afacerea voastra. Statiile de lucru sunt cele mai potrivite atunci cand aveti nevoie de o putere foarte mare de procesare. Daca nu aveti nevoie de o astfel de putere, un PC mult mai performant poate fi mereu o varianta de avut in vedere.