De ce sa alegem prizele Bachmann

Acasă – locul unde vă puteți relaxa împreună cu familia. Locul unde, după o zi lungă de lucru, puteți să vă ridicați picioarele și să vă reîncărcați bateriile. Când vii acasă, toate îngrijorările de zi cu zi sunt lăsate în urmă.

Acest lucru face chiar mai important ca acest loc special să fie exact cum trebuie să fie, fie în bucătărie, în camera de zi sau în baie. Produsele BACHMANN vă ajută să vă faceți visul unei realități perfecte. Cum?

Avem soluția potrivită pentru fiecare cameră pentru a umple lumea cu energie, date sau media. Iti place designul elegant sau esti mai mult de un pragmatist? Nici o problema! Produsele BACHMANN pot acoperi o gamă largă de nevoi. Aflați mai multe despre panourile noastre elegante de conectare, cum ar fi DESK 2, PIX sau KAPSA.

Puteți chiar să le integrați în mobilier. Sau poate preferați o bandă de putere mai clasică, cum ar fi BACHMANN CRAFTSMAN SOCKET OUTLET? Pentru iubitorii de tehnologie, portofoliul de produse BACHMANN bifează toate casetele potrivite. Utilizați, de exemplu, adaptorul SMART, care permite comutarea ușoară de la distanță a dispozitivelor electrice oriunde v-ați afla prin intermediul aplicației sau al telecomenzii.

Un hotel: un loc unde poți să visezi, să te relaxezi și să te lași răsfățat. Dar, de asemenea, se nasc idei noi, se fac afaceri de succes și se creează noi cooperări.

Pentru hotelier, întrebarea mare este întotdeauna: „Ce putem face pentru ca oaspeții noștri să se simtă și mai confortabil?” Există cu siguranță mii de răspunsuri la această întrebare. Unul dintre acestea: Creați un mediu atrăgător, de ultimă oră, care servește scopului dorit.

Produsele BACHMANN ajută la realizarea acestui lucru. Soluțiile noastre sunt special concepute pentru a oferi atât funcționalitate excelentă, cât și design elegant. Discreți, dar puternici, produsele noastre reprezintă calitate, fiabilitate și „ceva special”.

De la VENID în sala de conferințe, până la ELEVATOR în baie sau în salonul cu PIX, produsele BACHMANN sunt atât un punct de atracție optic, cât și un instrument practic cu funcții versatile și personalizate.

Descopera gama de prize Bachmann originale pe site-ul Protege Parol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *