De ce sa inveti sa programezi in JAVA

JAVA este un limbaj de programare foarte cautat pe care orice persoana il poate invata ( ca si concept de baza ) in 4-5 luni de studiu si practica saptamanala. Este atat de simplu de inteles, dar ai nevoie de rabdare si timp pentru a-l intelege cu scopul de a-ti gasi job ca programator. Mai jos vei afla de ce este bine sa inveti JAVA si care sunt avantajele acestui proces de invatare:

1. Java este relativ usor de inteles si este open source – deci nu trebuie sa platesti nimic pentru a scrie cod JAVA.

Chiar si programele care compileaza codul JAVA sunt free.

Pe langa asta in acest limbaj de programare nu ai elemente complexe precum pointeri, operatori care sa gasesc in alte limbaje de programare precum C++.

2. Cursuri diverse

Daca vrei sa inveti JAVA si nu stii de unde sa incepi, echipa IT LABS te ajuta cu cursuri de JAVA pentru incepatori si avansati in Timisoara. La cursul nostru de JAVA poti invata acest limbaj de programare si il poti stapanii bine ca baze in doar 4 luni de curs + practica.

3. JAVA este omniprezent, ceea ce inseamna ca si aplicatiile web sunt realizate in JAVA, aplicatile mobile la fel. De aceea acest limbaj de programare este foarte cautat de multinationale.

4. Salariul

Ca programator JAVA junior poti usor sa iti gasesti un job daca stapanesti bine bazele + ca vei avea asigurat un salariu peste media din Romania. Conform unor studii efectuate de Glassdoorjobs.com – salariul mediu al unui programator JAVA incepe de la 700 euro si poate creste in functie de experienta si companie pana la 2000 euro per luna.

Pe langa asta JAVA este si a fost in top 3 cele mai cautate limbaje de programare pentru ca peste 3 miliarde de aplicatii sunt dezvoltate prin acest limbaj de programare. In Romania este chiar o criza acuta de programatori JAVA – ceea ce inseamna ca daca vei invata bine bazele si le vei stapanii iti poti gasi usor si rapid un job.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *