De unde poti achizitiona aspiratoare profesionale

In primul rand, trebuie sa stim ce este acela un aspirator profesional. Fata de aspiratorul clasic, pe care il cunoaste toata lumea, cel profesional este un aparat electrocasnic cu o putere foarte mare de aspirare, are un filtru mult mai eficient fata de unul normal, dar si zgomotul este mai redus. Aceste  aparate sunt create astfel incat sa faca fata locurilor cu trafic intens sau acolo unde oamenii nu pot fi deranjati cu zgomotele aspiratorului. Este ideal pentru marile companii, hoteluri si orice firma unde curatenia trebuie sa fie la cote maxime. Este foarte bun si pentru locuinta ta si, trebuie sa stii, ca firmele specialziate in curatenie folosesc astfel de aparate atunci cand vin, chair si la persoane fizice, pentru a face curat.

Fiind atat de performante, cu aceste aspiratoare profesionale, nu numai ca vei pastra o curatenie mai buna in locuinta, dar vei economisi timp. Desigur, trebuie sa tii cont de cateva caracteristici atunci cand doresti sa achizitionezi un astfel de aspirator, dar si de magazinul de unde il achizitionezi. Astfel, magazinul trebuie sa fie specializat in comercializarea produselor de curatenie pentru a avea garantia unor dispozitive de calitate, care nu se vor defecta dupa primele utilizari si vor actiona eficient. Un asemenea magazin este echipamentcuratenie.ro. Aici, pe langa aspiratoare profesionale, poti gasi si monodiscuri, produse tork sau tot felul de detergenti.

Pentru o locuinta sau firma, te poti decide asupra unui aspirator special pentru lichid si praf. Un astfel de model ar fi aspiratorul profesional Taski Aero 15. Acesta este foarte eficient, fiind prevazut cu un motor de 585 W, de ultima generatie, ce poate oferi acelasi tip de curatenie precum un aspirator de 900 de W. Are o tehnologie revolutionara whisper, special creata de Taski. Are un concept modular cu mai multe configuratii si dimensiuni, este ultrasilentios avand garantia unei etichete Eco. De asemenea, daca ceva, in timp, se va defecta, exista disponibilitate pentru piese de schimb. De asemenea, tot la magazinul online echipamentcuratenie.ro puteti gasi si accesorii precum saci de praf si optiuni pentru filtrare HEPA.

Este una spirator in conformitate cu normele europene cu privire la numarul decibelilor, fiind chiar mai silentios decat cele obisnuite. Are un cablu de 12,5 m, suficient de lung pentru o incapere mare. Daca doriti sa reduceti si mai mult zgomotul, cu ajutorul butonului Eco puteti face asta, micsorand volumul pana la 50%. Prin aceasta functie si consumul de energie scade. De asemenea, are si un indicator care te va anunta daca sacul trebuie inlocuit.

Asadar, un astfel de aspirator este ideal pentru a face curatenie intr-o locuinta mai ales daca ai copii si doresti ca igiena sa fie la cote maxime sau, daca acestia sunt mici, pentru a nu-i deranja cu zgomotul produs de aspirator.

In companii, se poate folosi chiar si in timpul zilei, atunci cand personalul este la birou. Nu vor fi deranjati in niciun fel de zgomotul creat.

Pentru mai multe informatii legate de achizitionare si livrare, puteti vizita site-ul echipamentcuratenie.ro, cat si pentru a vizualiza mai multe produse din aceasta categorie sau alte echipamente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *